Winnaar hypotheekaward 2012 - Regio Brabant-Noord

Thijssens Advies uit Sint Michielsgestel is de winnaar van de award ‘Beste hypotheekkantoor 2012’ in de regio Brabant-Noord. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 augustus 2011 tot 20 augustus 2012 gemiddeld een 9,2.

Independer heeft de awards ‘Beste Hypotheekkantoor 2012’ uitgereikt in 24 regio’s. De cijfers van de winnaars zijn gebaseerd op de prijs-kwaliteitverhouding van hypotheekkantoren op Independer. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Thijssens Advies van harte met zijn eerste plaats in de regio Brabant-Noord!

Reactie Hypotheekkantoor Thijssens Advies uit Sint Michielsgestel

'Voor de tweede keer de award gewonnen, super! Na vorig jaar zijn we doorgegaan op de ingeslagen weg. Goed luisteren naar onze klanten en er voor zorgen dat wij hun wensen en doelstellingen helpen bereiken. We vinden het geweldig dat zo veel van hen de beoordeling hebben ingevuld en willen hun daarvoor hartelijk danken. Wij doen ons uiterste best en het is fijn als dat gewaardeerd wordt.'

Wat consumenten zeggen over dit hypotheekkantoor

Dit zeggen consumenten over dit hypotheekkantoor:

  • 'Prettig begeleid met het zoeken naar een andere hypotheek.'
  • 'Er wordt goed naar je geluisterd. Je voelt je niet verloren en er wordt duidelijk en vriendelijk met je gepraat.'
  • 'Wij kunnen het advieskantoor zeker aanbevelen, omdat je echt serieus wordt genomen en er op basis van goed vertrouwen een mooie samenwerking ontstaat.'

.

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.