Beste hypotheekkantoor van Nederland 2013

Hypotheekkantoor AH Finance uit Amsterdam is de landelijke winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2013’. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 juni 2012 tot 18 juni 2013 gemiddeld een 9,6.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2013’ uitgereikt in 25 regio’s. Hypotheekkantoor AH Finance uit Amsterdam, gevestigd in de regio Amsterdam-Amstelland, heeft op de site van Independer de beste prijskwaliteitverhouding van alle kantoren. Daarom is dit kantoor de landelijke winnaar. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert de landelijke winnaar van harte met de eerste plaats!

Hypotheekkantoor AH Finance

Hypotheekkantoor AH Finance heeft de Independer hypotheekprijs 2013 gewonnen. Wat consumenten zeggen over het bedrijf:

  • "De adviseur was super snel in zijn handelen, werkte informeel maar toch professioneel en staat altijd klaar voor zijn klanten!"
  • "Snelle en uitstekende service"
  • "In korte tijd heb ik een resumé gekregen van de laatste ontwikkelingen en regels, waardoor ik met een gerust hart heb kunnen kiezen."

Reactie AH Finance

"Onze score op Independer geeft duidelijk aan dat onze klanten zeer tevreden zijn over onze nieuwe manier van werken en dan zijn wij ook tevreden. Sinds ruim een jaar hebben we ons bedieningsconcept  volledig veranderd en zijn blij dat dit door de klanten zo positief gewaardeerd wordt.  Met de huidige technologische mogelijkheden en de keuze om lokaal te werken besparen we de klant ontzettend veel kosten, zonder dat dit ten koste gaat van een compleet en goed hypotheekadvies.”

Winnaars in beeld

.

 

 

Regiowinnaars

In onderstaande lijst vind je de regiowinnaars van de Independer hypotheekprijzen 2013.

Amsterdam-Amstelland Brabant-Noord

Brabant-Zuidoost

Drenthe
Flevoland Friesland
Gelderland-Midden Gelderland-Zuid
Gooi en Vechtstreek Groningen
Haaglanden Hollands-Midden

IJsselland

Limburg-Noord
Limburg-Zuid Noord- en Oost-Gelderland

Noord-Holland-Noord

Midden en West Brabant

Kennemerland

Rotterdam-Rijnmond
Twente Utrecht
Zaanstreek-Waterland Zeeland
Zuid-Holland-Zuid

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.