Independer feliciteert Prinsen3 Hypotheken van harte met zijn eerste plaats in de regio Brabant-Noord!

Prinsen3 Hypotheken uit Sint Michielsgestel is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2014’ in de regio Brabant-Noord. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 mei 2013 tot 1 mei 2014 gemiddeld een 9,2 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2014’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Prinsen3 Hypotheken van harte met de eerste plaats in de regio Brabant-Noord!

Reactie Prinsen3 Hypotheken uit Sint Michielsgestel

"Wij zijn heel erg blij met deze erkenning. We doen iedere keer weer ons best om klanten een zo goed mogelijk hypotheekadvies te geven. Klanten moeten echt het gevoel hebben dat ze een hypotheek afsluiten, waarmee ze zorgeloos kunnen wonen. Onze score van 9,2 op Independer geeft wel aan dat onze klanten zeer tevreden zijn. We dragen deze erkenning dan ook met trots uit."

Dit zeggen klanten over het hypotheekkantoor

  • "Een erg fijne samenwerking en een uitstekend advies, een echte aanrader!."
  • "Had meteen het goede gevoel, daarmee bedoel ik vertrouwd. En er werd in duidelijke taal gesproken."
  • "Snelle opvolging van doorgegeven zaken, to the point en duidelijk advies."

Winnaars in beeld

.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.