Independer feliciteert Transparant Hypotheken en verzekeringen van harte met zijn eerste plaats in de regio Flevoland!

Transparant Hypotheken en verzekeringen uit Almere is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2014’ in de regio Flevoland. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 mei 2013 tot 1 mei 2014 gemiddeld een 8,8 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2014’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Transparant Hypotheken en verzekeringen van harte met de eerste plaats in de regio Flevoland!

Reactie TransparanT uit Almere

"Prettig wonen in een fijn huis zonder financiële zorgen. En ook de zaken goed geregeld hebben als er onverwachte dingen gebeuren. Daar gaat het om bij een hypotheekadvies van TransparanT. We werken en overleggen het liefst 'gewoon' bij onze klanten thuis aan de keukentafel. En we houden niet van dure woorden. Een kennismakingsgesprek is bij ons écht gratis en ook écht vrijblijvend. We geven altijd onze volle inzet, met veel plezier, voor een nette prijs. Zo werken wij aan duurzame relaties op basis van wederzijds vertrouwen en begrip."

Dit zeggen klanten over het hypotheekkantoor

  • "Heeft goed naar mijn wensen geluisterd en ter plekke alle opties doorgenomen."
  • "Een echter aanrader, hij legt goed uit, denkt met je mee, zeer klant gericht en uiterst vriendelijk en goed gehumeurd."
  • "Goed advies,uitvoering bleek lastiger, maar adviseur was doorzetter."

Winnaars in beeld

.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.