Independer feliciteert Stormfinance van harte met zijn eerste plaats in de regio Gelderland-Midden!

Stormfinance uit Nijkerk is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2014’ in de regio Gelderland-Midden. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 mei 2013 tot 1 mei 2014 gemiddeld een 8,8 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2014’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Stormfinance van harte met de eerste plaats in de regio Gelderland-Midden!

Reactie Stormfinance uit Nijkerk

"Wij vinden het een goede zaak dat de kwaliteit van hypotheekadviseurs wordt gemeten. Dit bevordert de transparantie in onze markt. Bovendien is het voor ons fijn om te zien dat klanten tevreden zijn over onze dienstverlening. Het persoonlijk contact met de klant vinden wij zeer belangrijk. De prijs die we gewonnen hebben is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn!"

Dit zeggen klanten over het hypotheekkantoor

  • "De adviseur heeft ons alles duidelijk uitgelegd en daardoor bleek dat het allemaal niet zo ingewikkeld was."
  • "Zeer fijne communicatie, goed advies, luisterend naar onze wensen."
  • "Duidelijk, betrouwbaar, enthousiast en meedenkend."

Winnaars in beeld

.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.