Independer feliciteert Nationale HypotheekPas van harte met zijn eerste plaats in de regio Hollands-Midden!

Nationale HypotheekPas uit Waddinxveen is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2014’ in de regio Hollands-Midden. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 mei 2013 tot 1 mei 2014 gemiddeld een 8,8 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2014’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Nationale HypotheekPas van harte met de eerste plaats in de regio Hollands-Midden!

Reactie Nationale HypotheekPas uit Waddinxveen

"Trots en blij zijn we met deze erkenning voor ons nieuwe adviesmodel 'Hypotheekadvies op afstand'. Wij bedanken alle klanten die met ons samen de eerste stappen hebben gezet in dit nieuwe adviesmodel, voor hun vertrouwen en uiteraard alle positieve reacties. Deze hoge waardering laat ons niet achterover leunen, maar daagt ons uit het adviesproces nog efficiënter in te richten, zodat u kunt rekenen op onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies tegen een scherpe prijs op een moment dat het ú goed uitkomt."

Dit zeggen klanten over het hypotheekkantoor

  • "De werkwijze van de Nationale HypotheekPas was voor mij echt een uitkomst."
  • "Samen zijn we tot een zeer passende hypotheek gekomen, voor een zeer betaalbare prijs."
  • "Goede begeleiding en alles is perfect geregeld."

Winnaars in beeld

.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.