Independer feliciteert Berends & Slump van harte met zijn eerste plaats in de regio Noord- en Oost-Gelderland!

Berends & Slump uit Twello is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2014’ in de regio Noord- en Oost-Gelderland. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 mei 2013 tot 1 mei 2014 gemiddeld een 8,7 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2014’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Berends & Slump van harte met de eerste plaats in de regio Noord- en Oost-Gelderland!

Reactie Berends & Slump uit Twello

"Beste kantoor 2014 Noord- en Oost-Gelderland”. We kunnen zelf wel denken dat we kwaliteit bieden, maar belangrijker is wat onze klanten daarvan vinden. En juist de beoordelingen van onze klanten op Independer.nl hebben ons deze prijs opgeleverd. Wij danken onze klanten voor de (h)erkenning. Dit is een enorme stimulans om kwaliteit te blijven bieden."

Dit zeggen klanten over het hypotheekkantoor

  • "Goed en duidelijk advies. Je kan altijd terecht voor vragen. Je wordt snel geholpen of teruggebeld."
  • "Wij werden open ontvangen en als wij een afspraak maakten, kon dat telkens op korte termijn."
  • "Aan de telefoon werd al de tijd genomen, waarna vervolgafspraak plus goede beoordeling op Independer ook een grote rol speelden."

Winnaars in beeld

.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.