Independer feliciteert Nationale Nederlanden van harte met zijn eerste plaats in de categorie beste thuisadviseur!

Nationale Nederlanden is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste thuisadviseur 2015’. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 maart 2014 tot 1 maart 2015 gemiddeld een 9,1 gescoord.

Independer heeft naast de ‘beste thuisadviseur’ de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Nationale Nederlanden van harte!

Reactie winnaar beste thuisadviseur 2015

De reactie van het winnende kantoor wordt hier binnenkort gepubliceerd.

Dit zeggen klanten over de beste thuisadviseur

  • "Advies ging verder dan alleen kijken naar de situatie van nu. Ook toekomst en de plannen die daarbij horen zijn besproken en meegenomen in het advies."
  • "We kregen een helder antwoord op onze vragen, een duidelijk advies en een goed aanbod voor wat betreft de rente van de hypotheek."
  • "Geduldig, snel antwoord op vragen via de mail, erg betrokken bij onze situatie, afspraken werden nagekomen, en de adviseur was (vier keer) stipt op tijd."

Winnaars in beeld

.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.