Independer feliciteert Prinsen3 Hypotheken van harte met zijn eerste plaats in de regio Brabant-Noord!

Prinsen3 Hypotheken & Verzekeringen uit Sint-Michielsgestel is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ in de regio Brabant-Noord. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 maart 2014 tot 1 maart 2015 gemiddeld een 9,4 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Prinsen3 Hypotheken & Verzekeringen van harte met de eerste plaats in de regio Brabant-Noord!

Reactie winnaar hypotheekprijs 2015 regio Brabant-Noord

De reactie van het winnende kantoor wordt hier binnenkort gepubliceerd.

Dit zeggen klanten over het hypotheekkantoor

  • "De adviseur denkt echt met je mee. Hij bekijkt wat bij je past, en onderbouwt zijn advies ook goed."
  • "Goed en degelijk advies gehad, hij vertelt in "Mickey Mouse" taal wat hypotheken inhouden waardoor je precies weet waar het om gaat."
  • "Het was geen enkele moeite om zijn agenda aan ons drukke schema aan te passen en hij kwam elke keer 's avonds bij ons thuis."

Winnaars in beeld

Hier komt binnenkort een foto van het winnende kantoor.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.