Independer feliciteert AC Adviseurs van harte met zijn eerste plaats in de regio Brabant-Zuidoost!

AC Adviseurs uit Eindhoven is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ in de regio Brabant-Zuidoost. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 maart 2014 tot 1 maart 2015 gemiddeld een 9,3 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert AC Adviseurs van harte met de eerste plaats in de regio Brabant-Zuidoost!

Reactie AC Adviseurs uit Eindhoven

Carlo van Zantvoort: "Wij zijn heel erg blij met deze erkenning. Onze adviseurs doen elke keer weer hun best om klanten een zo goed mogelijk hypotheekadvies te geven. Klanten moeten echt het gevoel hebben dat ze een hypotheek afsluiten waarmee ze zorgeloos kunnen wonen. Onze score van 9,4 op Independer geeft wel aan dat onze klanten zeer tevreden zijn."

André Groenheyde: "Een score van 9,4! Wij zijn enorm blij met deze erkenning, 99% beveelt AC adviseurs aan! Ik wil dan ook namens mij en Carlo alle klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. 100% klanttevredenheid, daar blijven we naar streven!"

Dit zeggen klanten over het hypotheekkantoor

  • "Zeer goede begeleiding en opbouw tot een belangrijke beslissing."
  • "Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen omdat ze precies doen wat ze zeggen."
  • "Prettige sfeer, we konden er meteen terecht en er werd uitgebreid tijd genomen voor alles."

Winnaars in beeld

.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.