Independer feliciteert Financieel Advies Nederland BV van harte met zijn eerste plaats in de regio Flevoland!

Financieel Advies Nederland BV uit Zeewolde is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ in de regio Flevoland Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 maart 2014 tot 1 maart 2015 gemiddeld een 8,9 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Financieel Advies Nederland BV van harte met de eerste plaats in de regio Flevoland!

Reactie Financieel Advies Nederland BV uit Flevoland

"Wij zijn zeer blij verrast met de prachtige Independer Award "Beste Kantoor van de Regio 2015". Wij danken onze klanten voor de positieve beoordelingen, kwaliteitschecks en uiteraard het in ons gestelde vertrouwen."

Dit zeggen klanten over het hypotheekkantoor

  • "De adviseur heeft mij geholpen bij de aankoop en financiering van mijn appartement in Amsterdam. Professioneel, persoonlijk, deskundig, vertrouwd."
  • "Financieel Advies Nederland uit Zeewolde kan ik van harte aanbevelen, zeker voor starters zoals wij."
  • "Bij de aankoop van mijn eerste huis ben ik goed geadviseerd. Altijd bereikbaar, zowel telefonisch als via Whatsapp en sms."

Winnaars in beeld

.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.