Independer feliciteert Mijn Hypotheek van harte met zijn eerste plaats in de regio Friesland!

Mijn Hypotheek uit Drachten is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ in de regio Friesland. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 maart 2014 tot 1 maart 2015 gemiddeld een 9,4 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Mijn Hypotheek van harte met de eerste plaats in de regio Friesland!

Reactie Mijn Hypotheek uit Drachten

"Ik vind het fantastisch om de award voor het beste kantoor in Friesland voor de tweede maal op rij in ontvangst te mogen nemen. Onderscheidend, betrokken en persoonlijk zijn de kenmerken van Mijn Hypotheek Drachten. De klanten bedank ik hierbij voor de vele positieve beoordelingen, die motivatie geven om op dezelfde wijze door te gaan!"

Dit zeggen klanten over het hypotheekkantoor

  • "Hij is erg geduldig, legt goed uit wat er van ons wordt verlangd en hoe de procedure werkt. Uitstekend advies."
  • "De adviseur heeft verstand van zaken en weet goed waar hij mee bezig is."
  • "Adviseur komt zijn afspraken goed na. De hypotheek is vlot afgehandeld."

Winnaars in beeld

.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.