Independer feliciteert Het Financieel Advies nl van harte met zijn eerste plaats in de regio Gelderland-Zuid!

Het Financieel Advies nl uit Nijmegen is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ in de regio Gelderland-Zuid. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 maart 2014 tot 1 maart 2015 gemiddeld een 9,4 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Het Financieel Advies nl van harte met de eerste plaats in de regio Gelderland-Zuid!

Reactie Het Financieel Advies nl uit Nijmegen

"Wij willen graag alle klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen!"

Dit zeggen klanten over het hypotheekkantoor

  • "Ik beveel dit kantoor aan omdat de adviseur erg klantgericht is en snel handelt."
  • "Prettig en heel toegankelijk/menselijk in contact, professioneel helder advies en makkelijk bereikbaar."
  • "Ik beveel het Financieel Advies ten zeerste aan. De adviseur is een zeer prettige persoonlijkheid en zeer capabel in zijn vak."

Winnaars in beeld

.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.