Independer feliciteert Confinced van harte met zijn eerste plaats in de regio IJsselland!

Confinced uit Zwolle is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ in de regio IJsselland. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 maart 2014 tot 1 maart 2015 gemiddeld een 8,9 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Confinced van harte met de eerste plaats in de regio IJsselland!

Reactie Confinced uit Zwolle

In de afgelopen vier jaar hebben wij nu drie keer de keer de award in de wacht gesleept. Vier op een rij was natuurlijk mooi geweest, maar wij zijn erg trots dat we de award nu toch weer te pakken hebben. De afgelopen weken hebben wij hier veel aandacht aan besteed via de lokale en social media. De reacties waren warm. Taarten, bloemen, mailtjes, whatsappjes etc.: ze stroomden van alle kanten binnen. Fijn dat onze klanten ons ook dan weer weten te vinden. Dit geeft veel energie om op de ingeslagen weg door te gaan!

Dit zeggen klanten over het hypotheekkantoor

  • "Het is prettig als iemand met zeer grote kennis van zaken achter je staat."
  • "De adviseur heeft echt zijn best voor ons gedaan zodat wij onze hypotheek sneller kunnen gaan aflossen."
  • "Wij hebben de diensten van Confinced als zeer prettig ervaren doordat we steeds snel en helder werden geholpen."

Winnaars in beeld

.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.