Independer feliciteert Inter Adviesgroep van harte met zijn eerste plaats in de regio Kennemerland!

Inter Adviesgroep uit Haarlem is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ in de regio Kennemerland. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 maart 2014 tot 1 maart 2015 gemiddeld een 9,3 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Inter Adviesgroep van harte met de eerste plaats in de regio Kennemerland!

Reactie Inter Adviesgroep uit Haarlem

"We zijn vandaag door Independer uitgeroepen tot beste hypotheek kantoor 2015 van de regio Kennemerland. Dat lukt alleen maar door al onze relaties die een review over ons hebben ingevuld. Daarom wil ik bij deze iedereen bedanken hiervoor. We zijn apetrots en gaan natuurlijk op dezelfde voet door."

Dit zeggen klanten over het hypotheekkantoor

  • "Dit kantoor heb ik online gevonden. Transparante manier van zaken doen, duidelijk kostenplaatje en een zeer nette communicatie."
  • "Zeer aan te bevelen: to the point, kennis van alle verstrekkers en verzekeraars, up to date, prettige persoonlijkheid maar toch zakelijk, klantgericht, duidelijkheid en goede afronding."
  • "Vaste renteperiode liep af, adviseur heeft hypotheek overgesloten naar andere bank met scherpe rente. Is al jaren onze vaste adviseur."

Winnaars in beeld

.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.