Independer feliciteert Brummans Hypotheken & Verzekeringen van harte met zijn eerste plaats in de regio Limburg-Noord!

Brummans Hypotheken & Verzekeringen uit Roermond is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ in de regio Limburg-Noord. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 maart 2014 tot 1 maart 2015 gemiddeld een 8,6 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Brummans Hypotheken & Verzekeringen van harte met de eerste plaats in de regio Limburg-Noord!

Reactie Brummans Hypotheken & Verzekeringen uit Roermond

“Met gepaste trots nemen we deze prijs in ontvangst. Allereerst willen wij onze relaties bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de blijk van waardering. Bij ons zijn twee principes 'heilig': klanten en maatwerk. Iedere klant is uniek en heeft zijn eigen vragen, doelstellingen en dromen. Dit vormt de leidraad voor onze advisering. Daarom leveren wij altijd advies op maat. Wij realiseren ons dat deze prijs naar onze bestaande én toekomstige klanten een verwachting schept. We doen er alles aan deze verwachting waar te blijven maken en gaan deze uitdaging met volle inzet en plezier aan. Deze mooie erkenning is het bewijs dat wij het ingeslagen pad moeten blijven volgen."

Dit zeggen klanten over het hypotheekkantoor

  • "De uitleg die ik heb gekregen over bestaande en nieuwe hypotheek was gewoon duidelijk."
  • "Zeer heldere uitleg over bestaande en nieuwe financiële situatie, duidelijk hypotheekadvies, snel en to the point."
  • "Zeer aan te bevelen door de persoonlijke gesprekken, duidelijke uitleg en goede afhandeling."

Winnaars in beeld

.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.