Independer feliciteert Beckers Financieel Advies van harte met zijn eerste plaats in de regio Limburg-Zuid!

Beckers Financieel Advies uit Kerkrade is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ in de regio Limburg-Zuid. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 maart 2014 tot 1 maart 2015 gemiddeld een 9,1 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Beckers Financieel Advies van harte met de eerste plaats in de regio Limburg-Zuid!

Reactie Beckers Financieel Advies uit Kerkrade

"Voor het derde achtereenvolgende jaar deze prijs winnen, is een zeer grote waardering voor ons kantoor. Het betekent dat wij onze heldere uitleg van advisering, persoonlijke benadering van onze klanten en onafhankelijke bemiddeling van financiële producten op de ingeslagen weg zullen voortzetten. Dat onze relaties dit waarderen blijkt wel uit het totaalcijfer. Wij zijn dan ook heel erg vereerd met het behalen van deze prijs."

Dit zeggen klanten over het hypotheekkantoor

  • "Vanaf de eerste kennismaking meteen een vertrouwd en goed gevoel."
  • "Ik kan het kantoor aanbevelen, vanwege de gedegen analyse en goed advies."
  • "Zeer bekwame man. Eerlijk en vertelt duidelijk wat wel en niet kan en houd je van elke stap op de hoogte d.m.v. een belletje of mailtje."

Winnaars in beeld

.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.