Independer feliciteert Berends & Slump van harte met zijn eerste plaats in de regio Noord- en Oost-Gelderland!

Berends & Slump uit Twello is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ in de regio Noord- en Oost-Gelderland. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 maart 2014 tot 1 maart 2015 gemiddeld een 8,9 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Berends & Slump van harte met de eerste plaats in de regio Noord- en Oost-Gelderland!

Reactie winnaar hypotheekprijs 2015 regio Noord-en Oost-Gelderland

De reactie van het winnende kantoor wordt hier binnenkort gepubliceerd.

Dit zeggen klanten over het hypotheekkantoor

  • "Persoonsgericht, denkend in het voordeel van de klant, Er wordt contact met je opgenomen wanneer dingen veranderen of gewijzigd moet worden."
  • "Je eerste huis kopen is leuk maar vooral ook spannend! Erg fijn dat je je altijd welkom voelt en goed geholpen wordt (alles wordt geregeld)."
  • "Een zeer deskundig team dat voor je door het vuur gaat tot dat ze hebben wat je wilt. Wij zijn geweldig geholpen door deze mensen en zijn zeer tevreden met het resultaat."

Winnaars in beeld

Hier komt binnenkort een foto van het winnende kantoor.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.