Independer feliciteert Zorgeloosch van harte met zijn eerste plaats in de regio Noord-Holland-Noord!

Zorgeloosch uit Stompetoren is voor de vijfde keer op rij de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ in de regio Noord-Holland-Noord. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 maart 2014 tot 1 maart 2015 gemiddeld een 9,2 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Zorgeloosch van harte met de eerste plaats in de regio Noord-Holland-Noord!

Reactie Zorgeloosch uit Stompetoren

"Zorgeloosch is voor de 5de keer op rij het ‘Beste Advieskantoor’ van de regio Noord-Holland-Noord. Wij zijn het enige kantoor in Nederland die dit hebben bereikt, daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Wij zijn zeer vereerd met deze prijs omdat wij er alles aan doen om het zo prettig mogelijk voor de klant te maken. Klanttevredenheidoptimalisatie staat bij ons voorop. Tevens hebben wij onze kwaliteit vastgehouden, een bijzonder prestatie.

Dit zeggen klanten over het hypotheekkantoor

  • "Wat mijn voormalige adviseur als niet mogelijk achtte, maakte Zorgeloosch zonder slag of stoot waar."
  • "Vriendelijke adviseur die exact op tijd bij ons thuis aanbelde. Gaf uitstekend advies over de mogelijkheden die wij hadden."
  • "Heel helder advies, heel nuchter, ze maken het niet mooier dan het is. Dat geeft vertrouwen."

Winnaars in beeld

.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.