Independer feliciteert Aulman & Hoogwerf van harte met zijn eerste plaats in de regio Rotterdam-Rijnmond!

Aulman & Hoogwerf uit Barendrecht is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ in de regio Rotterdam-Rijnmond. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 maart 2014 tot 1 maart 2015 gemiddeld een 9,2 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Aulman & Hoogwerf van harte met de eerste plaats in de regio Rotterdam-Rijnmond!

Reactie Aulman & Hoogwerf uit Barendrecht

"Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van de zeilen. De klant staat aan het roer en wij varen mee. Wij onderscheiden ons daar kennelijk mee en kunnen daarom voor het tweede achtereenvolgende jaar de vlag hijsen."

Dit zeggen klanten over het hypotheekkantoor

  • "Ik kan het kantoor aanbevelen, omdat we snel antwoord kregen op vragen. Alles werd duidelijk uitgelegd en gecommuniceerd. Heel klantvriendelijk en duidelijk advies."
  • "Prima en persoonlijke begeleiding, ondersteuning en advies. Transparant proces, tarief en kosten, uitstekende uitleg. Investering in (lange termijn) relatie."
  • "Neemt uitgebreid de tijd, reageert snel op mails. No-nonsense aanpak. Heel prettig contact!"

Winnaars in beeld

.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.