Independer feliciteert Huis & Hypotheek van harte met zijn eerste plaats in de regio Zaanstreek-Waterland!

Huis & Hypotheek uit Zaandam is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ in de regio Zaanstreek-Waterland. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 maart 2014 tot 1 maart 2015 gemiddeld een 8,8 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Huis & Hypotheek van harte met de eerste plaats in de regio Zaanstreek-Waterland!

Reactie winnaar hypotheekprijs 2015 regio Zaanstreek-Waterland

De reactie van het winnende kantoor wordt hier binnenkort gepubliceerd.

Dit zeggen klanten over het hypotheekkantoor

  • "Duidelijk en helder advies, meedenkend bij zowel onze huidige situatie en toekomstperspectief."
  • "Goede begeleiding in het financiële advies, men neemt de tijd en is ook op persoonlijk vlak adviesrijk als het gaat om een juist besluit."
  • "Het was nog nooit zo makkelijk en duidelijk om de hypotheek over te sluiten. Zeer goede uitleg, deze hebben we elders nooit zo gehad. Verlost van een woekerpolis."

Winnaars in beeld

.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.