Independer feliciteert van Emmerloot & Koole van harte met zijn eerste plaats in de regio Zuid-Holland-Zuid!

van Emmerloot & Koole uit Zwijndrecht is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ in de regio Zuid-Holland-Zuid. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 maart 2014 tot 1 maart 2015 gemiddeld een 8,9 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert van Emmerloot & Koole van harte met de eerste plaats in de regio Zuid-Holland-Zuid!

Reactie winnaar hypotheekprijs 2015 regio Zuid-Holland-Zuid

De reactie van het winnende kantoor wordt hier binnenkort gepubliceerd.

Dit zeggen klanten over het hypotheekkantoor

  • "Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen. Ze zijn niet alleen uit op zo snel mogelijk de hypotheek te regelen, maar denken echt met je mee."
  • "Heel goed gevoel bij dit kantoor. Persoonlijke benadering, daardoor de hypotheek gekregen die bij mij past. Echt een aanbeveling!"
  • "Van de onderhandeling t/m het notarisbezoek ben ik perfect geholpen. Kantoor is zeer klantvriendelijk en je wordt heel persoonlijk benaderd."

Winnaars in beeld

.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.