AH Finance beste hypotheekkantoor van Nederland in 2016

AH Finance uit Diemen mag zich voor de vierde keer op rij ‘Beste kantoor’ van Nederland noemen. Een ongelofelijk knappe prestatie! Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 maart 2015 tot 1 maart 2016 gemiddeld een 9,5 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2016’ uitgereikt in 25 regio’s, en aan één thuisadviseur. Hypotheekkantoor AH Finance uit Diemen, gevestigd in de regio Amsterdam-Amstelland, heeft op de site van Independer de beste prijskwaliteitverhouding van alle kantoren. Daarom is dit kantoor, voor de vierde keer dus, de beste van alle regio’s. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Gefeliciteerd met deze topprestatie!

Reactie AH Finance

"Wij zijn heel blij dat onze klantgerichte aanpak opnieuw gewaardeerd wordt. Met deze award weten we dat we goed op weg zijn en tegelijkertijd motiveert het ons om te blijven ontwikkelen waardoor we onze klanten een goed advies voor een eerlijke prijs kunnen geven."

Reactie klanten winnaar hypotheekprijs 2016

  • "Gewoon in een woord super. Van voor tot achter, van adviesgesprek tot afhandeling, tot aan het corrigeren van de notaris, AH-finance is elke cent dubbel en dwars waard."
  • "Via via zijn we geattendeerd op A&H Finance. Vanaf het eerste contact tot het laatste contact zijn we ontzettend blij met het advies en de dienstverlening van A&H Finance."
  • "Na bij verschillen kantoren geïnformeerd te hebben was het na het eerste telefoongesprek al meteen duidelijk dat we ons bij A&H finance direct thuis voelden."

Winnaars in beeld

.

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module Zoek hypotheekadviseur" maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.

Regiowinnaars hypotheekprijs 2016

In onderstaande lijst vind je de regiowinnaars van de Independer Hypotheekprijs 2016.

Amsterdam-Amstelland

Brabant-Noord

Brabant-Zuidoost

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland-Midden

Gelderland-Zuid

Gooi en Vechtstreek

Groningen

Haaglanden

Hollands-Midden

IJsselland

Limburg-Noord

Limburg-Zuid

Noord- en Oost-Gelderland

Noord-Holland-Noord

Midden- en West-Brabant

Kennemerland

Rotterdam-Rijnmond

Twente

Utrecht

Zaanstreek-Waterland

Zeeland

Zuid-Holland-Zuid

Beste thuisadviseur 2016