Independer feliciteert Financieel Advies Nederland BV van harte met zijn eerste plaats in de regio Flevoland!

Financieel Advies Nederland BV uit Zeewolde is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2016’ in de regio Flevoland. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 maart 2015 tot 1 maart 2016 gemiddeld een 8,9 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2016’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Financieel Advies Nederland BV van harte met de eerste plaats in de regio Flevoland!

Reactie winnaar hypotheekprijs 2016 regio Flevoland

Hier wordt binnenkort de reactie van het winnende kantoor gepubliceerd.

Reactie klanten winnende hypotheekkantoor

  • "Wij zijn ZEER tevreden!! We zijn erg goed geholpen, konden met elke vraag terecht, alles is tot in de puntjes geregeld en uitgelegd van begin tot eind."
  • "Prettig in de omgang. Geeft zeer duidelijk aan wanneer een hypotheek niet haalbaar of verstandig is. Is geduldig. Geeft goede uitleg aan mij als leek."
  • "De adviseur heeft ons persoonlijke dienstverlening geleverd. We zijn erg tevreden over hoe hij met ons is omgegaan en hoe hij ons heeft geholpen."

Winnaars in beeld

De foto van het winnende kantoor komt hier.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.