Independer feliciteert Stormfinance Hypotheken & Verzekeringen van harte met zijn eerste plaats in de regio Gelderland-Midden!

Stormfinance Hypotheken & Verzekeringen uit Nijkerk is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2016’ in de regio Gelderland-Midden. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 maart 2015 tot 1 maart 2016 gemiddeld een 9,1 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2016’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Stormfinance Hypotheken & Verzekeringen van harte met de eerste plaats in de regio Gelderland-Midden!

Reactie Stormfinance Hypotheken & Verzekeringen

"Wij zijn bijzonder trots dat wij net als in 2014 & 2015 opnieuw de Independer Hypotheekprijs in ontvangst mochten nemen. Het geeft ons veel voldoening en energie dat klanten tevreden zijn met onze dienstverlening. Wij zullen er alles aan om het adviesproces te blijven verbeteren en om onze dienstverlening op hoog niveau te houden!"

Reactie klanten winnende hypotheekkantoor

  • "De uitleg van de adviseur was helder en goed te volgen. Er werd goed meegedacht en we waren er dan ook snel uit. Goed toegankelijk zowel telefonisch als qua locatie."
  • "Duidelijk kennis van zaken maar ook mensen. Altijd direct bereikbaar en reactie. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar advies."
  • "Ze nemen de tijd voor je..... En zoeken de juiste hypotheek bij je."

Winnaars in beeld

.

Vind zelf de beste hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.