AH Finance beste hypotheekkantoor van Nederland in 2017

AH Finance uit Diemen mag zich voor de vijfde keer op rij 'Beste kantoor' van Nederland noemen. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 maart 2016 tot 1 maart 2017 gemiddeld een 9,5 gescoord. Independer heeft de hypotheekprijs 'Beste kantoor 2017' uitgereikt in 25 regio’s, en aan één thuisadviseur. Hypotheekkantoor AH Finance uit Diemen, gevestigd in de regio Amsterdam-Amstelland, heeft op de site van Independer de beste prijskwaliteitverhouding van alle kantoren. Daarom is dit kantoor, voor de vijfde keer, de beste van alle regio’s. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert AH Finance met deze knappe prestatie!

Reactie AH Finance

"Iedere dag doen we er alles aan om zorvuldig om te gaan met het vertrouwen dat onze klanten ons geven. De waardering laat zien dat er behoefte is aan financieel advies op een leuke, begrijpelijke en persoonlijke manier. Deze prijs is dan ook een bijzondere prestatie van ons klantgerichte team, waar we heel trots op zijn."

Reactie klanten van AH Finance

  • "De adviseur was altijd binnen een paar uur beschikbaar voor vragen"
  • "Professionaliteit, zeer kundig, communicatief, duidelijke toelichting op proces, zeer gerichte en duidelijke vragen om informatie."
  • "Na drie jaar ben ik weer ten volle tevredenheid geholpen met de aankoop van een nieuwe woning. Top geregeld!"

 

Winnaars in beeld

.

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module Zoek hypotheekadviseur" maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.

Regiowinnaars hypotheekprijs 2017

In onderstaande lijst vind je de regiowinnaars van de Independer Hypotheekprijs 2017.

Amsterdam-Amstelland

Brabant-Noord

Brabant-Zuidoost

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland-Midden

Gelderland-Zuid

Gooi en Vechtstreek

Groningen

Haaglanden

Hollands-Midden

IJsselland

Limburg-Noord

Limburg-Zuid

Noord- en Oost-Gelderland

Noord-Holland-Noord

Midden- en West-Brabant

Kennemerland

Rotterdam-Rijnmond

Twente

Utrecht

Zaanstreek-Waterland

Zeeland

Zuid-Holland-Zuid

Beste thuisadviseur 2017