Independer feliciteert Woonhuis Financieren van harte met zijn eerste plaats in de categorie beste thuisadviseur!

Woonhuis Financieren is de winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘beste thuisadviseur 2017’. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 maart 2016 tot 1 maart 2017 gemiddeld een 9,6 gescoord.

Independer heeft naast de ‘beste thuisadviseur’ de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2017’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert Woonhuis Financieren van harte!

Reactie winnende thuisadviseur

"Wij zijn super trots op het winnen van deze Award! De waardering komt vanuit onze klanten en dit geeft het winnen van deze Award extra glans. Deze prijs geeft ons nog meer energie om voor iedere klant het maximale resultaat te blijven behalen."

Reactie klanten

  • "Ook het voorstel van mijn eigen bank nam hij mee in zijn advies. Dat vond in erg fijn. Heb nu het gevoel echt onafhankelijk advies te hebben gekregen."
  • "De adviseur kon heel goed inleven in mijn situatie als starter en heeft mij zeer goed uitgelegd wat mijn mogelijkheden zijn. Uiteindelijk heb ik mijn woning gekocht en ben zeer tevreden. Een echte aanrader!"
  • "Duidelijke informatie, zeer zinvol hypotheekadvies en een vlotte afhandeling! Goed bereikbaar en professioneel. Zeker aan te bevelen."

Winnaars in beeld

.

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module Zoek hypotheekadviseur" maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.