Independer feliciteert AC Adviseurs van harte met zijn eerste plaats in de regio Brabant-Zuidoost!

AC Adviseurs uit Eindhoven heeft de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2017’ gewonnen in de regio Brabant-Zuidoost. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten tussen 1 maart 2016 tot 1 maart 2017, gemiddeld een 9,4 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2017’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. Die kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert winnaar AC Adviseurs van harte met deze mooie prestatie!

Reactie winnende kantoor

"We zijn erg trots om te vermelden dat we in 2017 voor de derde keer zijn uitgeroepen tot beste hypotheek advieskantoor van de regio Zuidoost Brabant. Naast deze eerste plaats, hebben we met een gemiddelde van 9,4 landelijk de derde plaats bereikt. Dit prachtige resultaat is een verdienste van ons hele team. We willen onze klanten hartelijk bedanken voor deze uitgesproken waardering en het in ons gestelde vertrouwen. 100% klanttevredenheid, daar blijven we naar streven!"

Reactie klanten

  • "Prettige sfeer, waarbij het kantoor AC adviseurs uitblinkt in service en kunde."
  • "Ik vond het ontvangen advies vanaf het begin af aan helder en transparant, en overzichtelijk weergegeven."
  • "Very helpful for expats, highly recommended for starters. Very accurate and explanatory advises will save you a lot of money at the end!"

Winnaars in beeld

.

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module Zoek hypotheekadviseur" maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.