Independer feliciteert H2O Hypotheken van harte met zijn eerste plaats in de regio Friesland!

H2O Hypotheken uit Leeuwarden heeft de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2017’ gewonnen in de regio Friesland. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten tussen 1 maart 2016 en 1 maart 2017, gemiddeld een 9,3 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2017’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. Die kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert winnaar H2O Hypotheken van harte met deze mooie prestatie!

Reactie winnende kantoor

"Wij zijn ontzettend blij en trots dat we deze award gewonnen hebben! We zijn onze klanten dankbaar voor het geven van de positieve reviews en het vertrouwen in ons kantoor. Uiteraard staan we ook het komende jaar voor onze klanten klaar en gaan we onze werkwijze met veel plezier voortzetten."

Reactie klanten

  • "Alles wordt snel geregeld en opgepakt. zeker om dat ik ondernemer ben is het niet de makkelijkste klus."
  • "Ons huis hadden we snel verkocht en het nieuwe huis konden we direct betreden. Kortom het moest allemaal erg snel geregeld worden."
  • "H2O is al jarenlang mijn vaste partij op hypotheekgebied. Vorig jaar ook weer meer dan prima geholpen tijdens het aanpassen van mijn hypotheek."

Winnaars in beeld

.

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module Zoek hypotheekadviseur" maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.