Independer feliciteert Stormfinance Hypotheken & Verzekeringen van harte met zijn eerste plaats in de regio Gelderland-Midden!

Stormfinance Hypotheken & Verzekeringen uit Nijkerk heeft de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2017’ gewonnen in de regio Gelderland-Midden. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten tussen 1 maart 2016 en 1 maart 2017, gemiddeld een 9,2 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2017’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. Die kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert winnaar Stormfinance Hypotheken & Verzekeringen van harte met deze mooie prestatie!

Reactie winnende kantoor

"Wij zijn er bijzonder trots op dat we de prijs voor de 4e keer in ontvangst hebben mogen nemen. Voor ons een bevestiging dat onze klanten waarderen wat we tot stand brengen. Per 1 juli 2017 gaan wij onze naam wijzigen naar "objectief hypotheken en verzekeringen". Voor ons betekent dit mogelijkheden om onze dienstverlening nog verder te optimaliseren. Wij staan voor goed advies tegen een betaalbare prijs, zodat advies voor iedere consument bereikbaar blijft"

Reactie klanten

  • "Hier word je goed geholpen en altijd vriendelijk ze adviseren je erg goed en regelen het snel voor je."
  • "Als starters en niet bekend met cijfertjes zijn wij fantastisch geholpen. Ze nemen de tijd voor je en leggen je alles goed en rustig uit."
  • "Altijd goed geholpen. Met vragen kan je er altijd terecht."

Winnaars in beeld

.

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module Zoek hypotheekadviseur" maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.