Independer feliciteert Wassink Advies & Consulting van harte met zijn eerste plaats in de regio Groningen!

Wassink Advies & Consulting uit Zevenhuizen heeft de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2017’ gewonnen in de regio Groningen. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten tussen 1 maart 2016 en 1 maart 2017, gemiddeld een 9,3 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2017’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. Die kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert winnaar Wassink Advies & Consulting van harte met deze mooie prestatie!

Reactie winnende kantoor

"Iedere dag doe ik er alles aan om zorgvuldig om te gaan met het vertrouwen die mijn klanten aan mij geven. Dit is een bekroning voor mijn manier van financieel advies geven op een leuke, begrijpelijke en persoonlijke manier. Deze prijs is dan ook een bijzondere beloning voor het harde werken van de afgelopen 10 jaren."

Reactie klanten

  • "Ik kan dit bedrijf aanbevelen omdat je goed en leuk geholpen wordt."
  • "Heel vriendelijk en rustige adviseur. Geeft tenminste een week bedenktijd voor de beoordeling van de offerte. Duidelijke uitleg over de gevraagde onderwerpen."
  • "Hij geeft goed advies ,veel aandacht voor de situatie en daarbij behorende advies."

Winnaars in beeld

.

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module Zoek hypotheekadviseur" maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.