Independer feliciteert Kick Wiegmans Hypotheken van harte met zijn eerste plaats in de regio Hollands Midden!

Kick Wiegmans  uit Voorhout heeft de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2017’ gewonnen in de regio Hollands Midden. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten tussen 1 maart 2016 en 1 maart 2017, gemiddeld een 9,2 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2017’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. Die kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert winnaar Kick Wiegmans Hypotheken van harte met deze mooie prestatie!

Reactie winnende kantoor

"Wat geweldig dat we voor de tweede keer op rij deze fantastische prijs hebben gewonnen! Wij staan voor een persoonlijke, duidelijke en no-nonsense dienstverlening. Een tevreden klant is waar wij het voor doen! Daarom willen wij graag onze klanten bedanken voor hun uitgesproken waardering en vertrouwen. Deze prijs bevestigt dat onze klantgerichte dienstverlening staat als een huis en motiveert ons extra om op deze manier door te gaan."

Reactie klanten

  • "De adviseur en zijn collega's hebben mijn hypotheek nog net voor het eind van 2016 kunnen regelen, helemaal top!"
  • "Uitgebreid en goed persoonlijk advies. Ook fijn dat het mogelijk is om 's avonds af te spreken."
  • "Ik kon alles aan hem overlaten; allles prima en goed geregeld"

Winnaars in beeld

.

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module Zoek hypotheekadviseur" maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.