Independer feliciteert Inter Adviesgroep van harte met zijn eerste plaats in de regio Kennemerland!

Inter Adviesgroep uit Haarlem heeft de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2017’ gewonnen in de regio Kennemerland. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten tussen 1 maart 2016 en 1 maart 2017, gemiddeld een 9,2 gescoord.

Independer heeft de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2017’ uitgereikt in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio. Die kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert winnaar Inter Adviesgroep van harte met deze mooie prestatie!

Reactie winnende kantoor

"We zijn er beste trots op: voor het 3de jaar oprij de beste in de regio Haarlem."

Reactie klanten

  • "De adviseur denkt goed mee en gaat enthousiast aan de slag om een persoonlijk advies op maat te maken."
  • "We konden zelfs 's avonds terecht bij de adviseur. Dit vonden wij heel prettig aangezien wij allebei fulltime werken."
  • "Ze hebben me snel en adequaat geholpen. Zeer meedenkend en vriendelijk."

Winnaars in beeld

.

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module Zoek hypotheekadviseur" maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.