Details hypotheekadviseur

Meeuwenlaan 100
1021JL Amsterdam
Telefoonnummer Knab Hypotheken
020-3031600
Knab Hypotheken kantoorfoto
Klantcijfer: 8,5

Samenvatting

Prijs
€ 1.549 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 524 waarnemingen: 410 reviews en 114 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,5
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,4 (114 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:00 - 20:00
Dinsdag*
08:00 - 20:00
Woensdag*
08:00 - 20:00
Donderdag*
08:00 - 20:00
Vrijdag*
08:00 - 20:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

87% beveelt Knab Hypotheken aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
10,0 (1 review)
Verhogen
Overig

410 reviews voor Knab Hypotheken

Gesorteerd op
6 september 2018
aankoop van een eerste huis in oktober 2018

"Duidelijk, open en eerlijk advies"

9
De adviseur heeft ons vanaf het begin erg goed geholpen. Duidelijkheid over onze mogelijkheden en constant meedenkend over de huidige situatie maar ook onze wensen voor over 10 jaar. Voor mijn gevoel mede dankzij onze adviseur de juiste keuze kunnen maken voor de komende jaren. Daarnaast was hij zeer goed bereikbaar en heeft hij onze zorgen, die komen kijken bij de aankoop van je eerste huis, snel weg kunnen nemen.
9 april 2018
aankoop van een eerste huis in maart 2018

"super service!!"

10
bij de aankoop van mijn woning ging bijna alles mis wat er maar mis kon gaan maar door het super snelle handelen en hele harde werken van de adviseur is het allemaal toch nog gelukt om het op de valreep rond te krijgen. Wat een super service!!!!
12 maart 2018
aankoop van een ander huis in maart 2018

"professionaliteit, enthousiasme en deskundigheid"

8
zie boven. We hebben de inzet heel erg gewaardeerd. De professionaliteit, enthousiasme en deskundigheid sprak ons erg aan.
12 maart 2018
aankoop van een ander huis in februari 2018

"Goede prijs/kwaliteit, werkt erg prettig."

8
Op aanraden van mijn schoonvader onze nieuwe hypotheek via Knab afgesloten. Vooral de online omgeving werkt erg prettig, om op die manier alle documenten aan te leveren. Communicatie verliep ook prima. Het advies was goed, al had had ik af en toe het idee dat ik zelf naar sommige dingen moest vragen, in plaats van dat de adviseur hier zelf mee kwam. Zo was ons bijv. de mogelijkheid om een verbouwing mee te financieren niet verteld, maar was wel mogelijk na navraag. Al met al, erg prettig geholpen, voor een prima prijs.
12 maart 2018
aankoop van een ander huis in maart 2018

"Duidelijk advies, aantrekkelijke prijs"

10
KNAB laat zien dat je niet naar een kantoor toe hoeft om goed hypotheekadvies te krijgen. Ze zijn goed bereikbaar, de ICT werkt prima en ze houden zich aan de afgesproken deadlines. Vragen hebben ze een duidelijk antwoord op, daarnaast is de prijs ongeveer 50% van wat ik voor het advies bij mijn eerste hypotheek heb betaald.
8 maart 2018
oversluiten van de hypotheek in april 2018

"Super goeie service"

10
Ik vond het hele traject super relaxed. In diverse gesprekken met onze adviseur werd alles haar fijn uitgelegd en had ik meteen het idee dat hij zijn uiterste best deed mij een zo goed en verstandig hypotheek advies voor te bereiden. De adviseur was altijd 100% bereikbaar en reageerde meteen op communicatie. Ik ben zeer blij met het gegeven advies en de snelheid waarin alles is gegaan.
6 maart 2018
aankoop van een eerste huis in maart 2018

"Top! Volkomen ontzorgt en snel"

9
Man van zijn woord. Verstaat het vak en weet iets complex makkelijk te maken.
15 februari 2018
aankoop van een eerste huis in februari 2018

"Goed meegedacht"

10
Omdat we graag online onze hypotheek wilden regelen maar vanwege de hypothecaire constructies rond nieuwbouw toch graag advies wilden over onze hypotheek zijn we bij Knab uitgekomen. Doordat we zelf alle documenten al hadden geupload kon na het advies snel tot aanvraag worden overgegaan zodat we nog konden profiteren van een lage rente. Erg fijn!
12 februari 2018
aankoop van een eerste huis in februari 2018

"Zeer positieve ervaringen"

9
- Snel, vriendelijk en professioneel. - Antwoord op alle vragen, zinvolle tips en enkele nieuwe inzichten die ik ondanks redelijk grondige voorbereiding toch nog niet bedacht had. - Goed bereikbaar (telefonisch en per app). - Simpele website om documenten te uploaden. - Het was allemaal snel geregeld, van adviesgesprek tot hypotheek: circa 1 week.
9 februari 2018
aankoop van een ander huis in januari 2018

"Goede service, snel geholpen"

10
Werden vanaf het begin tot het eind goed geholpen. Communicatie verliep goed. Eigenlijk geen klachten. We waren zeer tevreden over knab.
12345678941volgende

Details

AFM-nummer
12020760
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:00 - 20:00
Dinsdag*
08:00 - 20:00
Woensdag*
08:00 - 20:00
Donderdag*
08:00 - 20:00
Vrijdag*
08:00 - 20:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.549,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Knab Hypotheken helpt jou kiezen uit het grootste aanbod hypotheekaanbieders. Dat doen we onafhankelijk, we bieden geen eigen hypotheek. In een beveiligde online omgeving bereken je snel jouw maximale hypotheek en maak je een afspraak met jouw persoonlijke hypotheekadviseur.

Liever execution only je hypotheek regelen? Ook dat kan, voor slechts €650.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: