Details hypotheekadviseur

Woonhuis Financieren  kantoorfoto
Klantcijfer: 9,3

Samenvatting

Prijs
€ 1.725 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,3. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 127 waarnemingen: 94 reviews en 33 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

9,3
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

9,3 (33 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2017 winnaar in de categorie thuisadviseur

99% beveelt Woonhuis Financieren aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
10,0 (1 review)
Verhogen
Overig

95 reviews voor Woonhuis Financieren

Gesorteerd op
16 juli 2018nieuw!
aankoop van een ander huis in juni 2018

"vakkundig en bekwaam"

10
De adviseur was ervaren en betrokken. Alles liep volgens afspraak. Hij gaf een goede uitleg over de mogelijkheden en was altijd bereikbaar voor vragen. Ik raad ze van harte aan.
9 juli 2018
aankoop van een ander huis in mei 2018

"Zorgvuldig helder en eerlijk advies"

10
Wij hadden een complexe situatie waarbij mijn partner zijn huis heeft verkocht en ook ik. De adviseur had binnen een paar vragen de situatie helder en gaf ons direct een overzichtelijk plaatje van de financiële opties. Ook het klantportaal is heel handig en gebruiksvriendelijk. Je ziet als klant precies wat je nog aan moet leveren en het uploaden van documenten gaat vlot. Door deze snelle verwerking hebben wij 2 weken eerder kunnen passeren
25 juni 2018
aankoop van een eerste huis in mei 2018

"Snel, duidelijk en altijd bereikbaar"

10
Wij hebben advies door de adviseur gehad bij de aankoop van ons eerste huis. Het gesprek kon heel gemakkelijk online plaatsvinden (hiervoor krijg je zelfs korting). Hij heeft alles heel prettig uitgelegd en toen het even spannend was met het onze levensverzekering was het hele team woonhuis financieren bereikbaar voor last minute vragen, ook in de avond. Het contact is dus erg fijn verlopen en we hebben er een hele mooie hypotheek aan over gehouden. We raden Woonhuis Financieren dus ook erg aan!
23 juni 2018
aankoop van een eerste huis in mei 2018

"Solide advies, goed meegedacht"

9
Zeer prettige adviseur die goed meegedacht heeft over onze persoonlijke situatie. Hij schrikt er niet voor terug om indien gewenst in het Engels advies te geven. De afhandeling verliep daarna heel vlot, alles was duidelijk georganiseerd en vragen werden altijd binnen een dag beantwoord. Kortom, we zijn zeer tevreden!
19 juni 2018
aankoop van een eerste huis in juni 2018

"Zeer tevreden"

10
Wij hadden weinig kennis over het traject van huis kopen omdat het de eerste keer was. Wij hadden gelukkig een goede hypotheekadviseur die erg professioneel, geduldig en vriendelijk was. Hij stelde ons altijd op ons gemak waardoor we ons vertrouwd voelden. Hij legde alles duidelijk uit en nam de tijd voor ons. Onze hypotheekadviseur was erg betrokken en dacht zelfs aan de kleinste details (ook andere factoren naast het huis kopen). Daarnaast was hij erg flexibel en altijd bereikbaar (snelle reactie via de mail/ telefoon). Hij nam altijd de intiatief en gaf ons altijd de tijd om terug te reageren. Bij de eerste huis die we gezien hadden waren er paar mankementen waar wij geen raad mee wisten. Onze hypotheekadviseur gaf ons passend advies waardoor we uiteindelijk een goeie keuze gemaakt hebben. We zijn erg blij met het huis die wij nu gekocht hebben en kijken terug op een hele fijne traject zonder onduidelijkheden en spijt. Wij raden woonhuisfinancieringen en de adviseur aan.
7 juni 2018
verhogen van de hypotheek in juli 2018

"Uitstekende service en goed advies"

10
Voor financiering van de renovatie van onze woning advies ingewonnen bij Woonhuis Financieren. Klantgerichtheid als zeer goed ervaren, adviseur ging voorbij het gevraagde en rustte niet voor hij een passende oplossing had gevonden. Communicatie uitstekend, handig internetportal voor documenten en het voorgestelde advies perfect geregeld met de bank. Topservice!
30 mei 2018
afsluiten van een hypotheek in mei 2018

"Open, eerlijk en duidelijk advies en keuze"

10
Alle mogelijkheden zijn heel inzichtelijk besproken en uitgelegd en tenslotte is er een prima advies uitgekomen waar ik heel tevredn mee ben. Het inschakelen van woonhuisfinacieren in algemeen en specifiek de adviseur was zeer nuttig en een financieel succes. Bedankt voor de goede service.
28 mei 2018
oversluiten van de hypotheek in mei 2018

"Prima service en goed advies"

8
Gedegen advies met ruimte voor inbreng eigen ideeën.
28 mei 2018
aankoop van een eerste huis in maart 2018

"Snel en goed"

9
Voor een starter is een hypotheek niet zo'n ingewikkeld product. Het kan wel een stressvol traject zijn. Ik kan de adviseur dan ook van harte aangeraden omdat hij zo helder en vooral vlot communiceert. Hij beantwoord zijn mails en appjes altijd prompt en volledig. En dat scheelt echt een heleboel. Verder heeft hij voor mij een slordige dertigduizend extra weten los te peuteren van de bank, terwijl ik als freelancer een wat ingewikkeldere situatie had. Hij weet wat hij doet, echt honderd procent een aanrader.
30 april 2018
verhogen van de hypotheek in mei 2018

"Fantastisch advies"

10
Voor aanvullend advies over mijn hypotheek weer bij Woonhuis Financieren terecht gekomen. Ik werd daar weer super vriendelijk te woord gestaan en mijn vragen werden beantwoord. Ik snap nu wat er allemaal moet gebeuren als ik mijn huis wil verbouwen, top!
12345678910volgende

Details

KvK-nummer
30264842
AFM-nummer
12019388
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Matjo Jansen
Matjo Jansen
Hypotheekadviseur Jan  Klein
Jan Klein
Hypotheekadviseur Martin Kramer
Martin Kramer
Hypotheekadviseur Lex Schreuder
Lex Schreuder
Hypotheekadviseur Robert van der Stoep
Robert van der Stoep

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.725,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: