Details hypotheekadviseur

Bosscheweg 67
5281AH Boxtel
Telefoonnummer Homebase-Financieel Advies
0411-610555
Homebase-Financieel Advies kantoorfoto
Klantcijfer: 8,2

Samenvatting

Prijs
€ 2.300 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,2. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 214 waarnemingen: 206 reviews en 8 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,2
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,9 (8 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

95% beveelt Homebase-Financieel Advies aan.

Beoordeling adviseur

Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

206 reviews voor Homebase-Financieel Advies

Gesorteerd op
7 januari 2020
aankoop van een ander huis in augustus 2019

"Top"

9
Erg blij dat we via vrienden bij Homebase geweest zijn voor advies. Duidelijke uitleg en altijd bereid om onze vragen te beantwoorden!! De klant wordt hier niet gezien als een bron van inkomsten maar als een mens met gevoel. De adviseur zijn inzet stopt niet nadat een contract is getekend. En daarbij is de adviseur een mensen mens met gewoon een spijkerbroek en een trui in plaats van een strak pak en lakschoenen.
7 januari 2020
aankoop van een ander huis in november 2019

"Wederom fijn geholpen"

10
Al enkele jaren ben ik klant bij Homebase voor hypotheek en verzekeringen. Mijn ervaring is zeer positief; je wordt altijd direct geholpen en geadviseerd wanneer je bijv. schade hebt. Wat betreft het hypotheekadvies vind ik dit een fijn adres omdat er gedegen en reëel met je meegekeken wordt naar wat de mogelijkheden zijn en er wordt een toekomstproof advies gegeven. Ook denkt men goed mee zodat alles wat geregeld moet worden aan het einde van het verhaal ook goed geregeld is.
2 januari 2020
aankoop van een ander huis in november 2019

"Perfect en kundig advies en dienstverlening"

10
Bij de aankoop van ons nieuwe huis zijn al onze hypotheekzaken en verzekeringen geregeld door de adviseur van Homebase. Vanaf het eerste moment heeft de adviseur ons volledig ontzorgd. Dit deed hij door alle tijd voor ons te nemen, onze situatie in detail te doorlopen en stap voor stap alle opties onafhankelijk en helder voor te leggen. Waar we bij een andere hypotheek adviseur telkens met vragen weg gingen, liet de adviseur geen enkele vraag onbeantwoord en had alle geduld om het uit te leggen, totdat alles door ons werd begrepen. De adviseur is vriendelijk, attent, zeer kundig en reageert razendsnel bij vragen. In de adviseur hebben wij een hypotheek- en financieel adviseur gevonden waar we volledig op vertrouwen!
21 december 2019
aankoop van een ander huis in oktober 2019

"Perfecte Hulp"

10
Vanaf dag 1 van de aanvraag, ontzettend goed geholpen. Voor de aanvraag veel vragen van onze kant, hij gaat er meteen achteraan en over het algemeen dezelfde dag antwoord. Dus zeker een aanrader !!!!!!!!!!!!
19 december 2019
verhogen van de hypotheek in augustus 2019

"Topservice"

10
De adviseur heeft echt alles in werking gezet om de verhoging van onze hypotheek te bewerktstelligen. Wij werden ook continu op de hoogte gehouden van alles en vragen worden ook heel snel beantwoord. Echt een topservice is er geleverd!
21 november 2019
aankoop van een ander huis in juli 2019

"advies"

10
Goed kon met alle vragen terecht en als het nodig was werd het nog een keer uitgelegd en dacht mee hoe we iets het beste konden doen.
16 november 2019
aankoop van een ander huis in augustus 2019

"Goed "

9
Maken altijd tijd voor je en goed advies. Denken mee en zorgen ervoor dat je je niet druk hoefde te maken, geven goed door waar je zelf voor moet zorgen en hun doen de rest zodat je zelf andere dingen kun regelen
6 november 2019
aankoop van een eerste huis in juli 2019

"Betrokken, duidelijk, bereikbaar"

10
De adviseur is erg betrokken, altijd bereikbaar, reageert snel, legt duidelijk uit in begrijpelijke taal voor leken. Hypotheek was zo geregeld voor ons nieuwe huis.
25 oktober 2019
verhogen van de hypotheek in oktober 2019

"Dik tevreden"

10
Zoals altijd ben ik dik tevreden over de diensten van homebase. Hij legt het duidelijk uit, reageert snel op de mail, denkt mee en maakt tijd.
19 oktober 2019
aankoop van een ander huis in september 2019

"Titel"

8
Duidelijke uitleg en goed meedenken in onze situatie
12345678921volgende

Details

KvK-nummer
17149560
AFM-nummer
12006538
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. M.N. Pepers
Dhr. M.N. Pepers

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
25 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
35 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.650,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.300,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
De Advieskosten voor een complete hypotheek is niet afhankelijk van de hoogte v/h Hypotheekbedrag. Maar wordt bepaald door het aantal scenario's dat meegenomen wordt. Bijv met inzage en analyse van het Overlijdensrisico, risico van Werkeloosheid en Arbeidsongeschiktheid. Voor het sluiten van een ORV zullen er extra kosten in rekening worden gebracht.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: