Details hypotheekadviseur

Oostwal 241
5341KN Oss
Telefoonnummer Cofidi Hypotheken & Verzekeringen
0412-450476
Cofidi Hypotheken & Verzekeringen kantoorfoto
Klantcijfer: 8,2

Samenvatting

Prijs
€ 2.375 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,2. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 65 waarnemingen: 51 reviews en 14 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,2
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,8 (14 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:30
Dinsdag*
08:30 - 17:30
Woensdag*
08:30 - 17:30
Donderdag*
08:30 - 20:00
Vrijdag*
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

96% beveelt Cofidi Hypotheken & Verzekeringen aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
10,0 (1 review)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

51 reviews voor Cofidi Hypotheken & Verzekeringen

Gesorteerd op
6 december 2019
aankoop van een ander huis in oktober 2019

"Goed en deskundig advies"

10
Het advies is prima en wordt ook uitgebreid uitgelegd in begrijpelijke taal. De communicatie verliep goed en er wordt snel gereageerd. Kortom, het was prettig zaken doen.
29 november 2019
aankoop van een ander huis in september 2019

"Goed en deskundig advies"

9
Neemt de tijd om alles door te nemen en duidelijk uit te leggen. Laagdrempelig en goede en snelle communicatie, zowel telefonisch als per e-mail. Een echte aanrader.
29 november 2019
aankoop van een ander huis in oktober 2019

"Top"

10
We zijn aan deze hypotheekadviseur gekomen via v/d Heuvel makelaars ook een aanrader. De adviseur neemt de tijd voor je al heb je nog zo veel vragen en legt alles goed uit ook in Jip en Janneke taal. Hij zoek echt uit wat bij je situatie past en de koffie is ook heerlijk Het is een top kantoor voor iedereen die er werkt.
28 november 2019
aankoop van een ander huis in oktober 2019

"Super service! "

10
Uitgebreide uitleg van A tot Z in begrijpelijke taal. Neemt de tijd voor je en werkt snel.
22 november 2019
aankoop van een eerste huis in juli 2019

"Klantvriendelijk"

9
De samenwerking met de hypotheekadviseur als zeer prettig ervaren. Na een persoonlijk oriënterend gesprek hebben er nog diverse gesprekken plaatsgevonden. Door de informele sfeer en persoonlijke benadering voelden we ons vrij om alle vragen te stellen die wij als leek op dit gebied hadden. De communicatie wordt afgestemd op onze wensen. Zo werden we van alle stappen telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht. We waren altijd in de gelegenheid om tussendoor vragen te stellen of een gesprek in te plannen. Veel betrokkenheid van hypotheekadviseur bij de persoonlijke situatie. Hij heeft hierin het onderste uit de kan gehaald wat zelf resulteerde in het overstappen van hypotheek ivm financiele voordelen. Ideaal om het op deze manier uit handen te geven en iemand er op toe te laten zien dat er geen stappen worden overgeslagen. Wij zouden dit dan ook iedereen aanraden die zelf weinig tot geen verstand heeft van hypotheken en verzekeringen, maar wel betrokken wil blijven bij het proces.
11 september 2019
aankoop van een eerste huis in augustus 2019

"Eerste Hypotheek"

9
Ondanks dat dit voor ons allemaal nieuw en spannend was kregen we meteen goede uitleg en duidelijkheid over hoe het allemaal zou verlopen. Tot op de dag van vandaag prima service!
9 september 2019
aankoop van een eerste huis in augustus 2019

"Prettig contact"

10
Het contact was zeer prettig en persoonlijk. Er werd goed naar mijn situatie geluisterd en afhandeling van de hypotheek verliep vlot en soepel. Erg tevreden.
7 augustus 2019
aankoop van een eerste huis in augustus 2019

"Goed en duidelijk adcies"

10
De adviseur is iemand die de tijd neemt om alles op een rustige manier uit te leggen. Alles was snel geregeld zoals afgesproken.
1 augustus 2019
aankoop van een eerste huis in juni 2019

"Super service en vertrouwd"

10
Het eerste geaccepteerde bod ging niet door in een uiteindelijk definitieve aankoop, maar ik was al wel geweest voor de hypotheek aanvraag, bij de adviseur.. Daarna ben ik verder gaan zoeken. Uiteindelijk vond ik wel een perfect passend appartement en binnen no time was de hypotheek geregeld, zonder extra kosten voor de eerste mislukte poging. Dus super service. Ik heb moeite qua vertrouwen hebben in mensen, als het gaat om financiën . Echter, blijkt de adviseur mijn vertrouwen zo te hebben gewonnen en dat wat besproken is en uitgelegd ook na gekomen wordt. Dus ook super qua vertrouwd afsluiten hypotheek.
4 mei 2019
aankoop van een ander huis in maart 2019

"Klantgericht en open advies."

9
Prettige gesprekken, waarin goed werd meegedacht en gekeken naar onze situatie. Niet een of ander verkooppraatje, maar echt op de mens gericht. Hij weet waar hij over praat en komt met passend en eerlijk advies.
123456volgende

Details

KvK-nummer
17134242
AFM-nummer
12010081
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:30
Dinsdag*
08:30 - 17:30
Woensdag*
08:30 - 17:30
Donderdag*
08:30 - 20:00
Vrijdag*
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Jerry  van  Veggel
Jerry van Veggel

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 750,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.375,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
De tarieven voor het afsluiten, oversluiten of wijzigen van een hypotheek zijn van-af-tarieven. De kosten voor het eerste hypotheekgesprek nemen wij voor onze rekening.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: