Details hypotheekadviseur

Dorpsstraat 56b
5241ED Rosmalen
Telefoonnummer Huis & Hypotheek Rosmalen
073-6154530
Huis & Hypotheek Rosmalen kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.875 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 30 waarnemingen: 22 reviews en 8 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (8 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
10:00 - 17:00
Dinsdag*
10:00 - 17:00
Woensdag*
10:00 - 17:00
Donderdag*
10:00 - 17:00
Vrijdag*
10:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

91% beveelt Huis & Hypotheek Rosmalen aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig
– (0 reviews)

22 reviews voor Huis & Hypotheek Rosmalen

Gesorteerd op
20 december 2012
aankoop van een eerste huis in november 2012

"Goed en duidelijk advies"

10
We zijn goed en duidelijk geadviseerd. Hebben meteen antwoord op onze vragen gekregen. We hadden tevens het idee dat er echt met ons meegeleefd werd.
16 oktober 2012
oversluiten van de hypotheek in september 2012

" goed voorbereid, goed advies, kijkt alles na."

9
voordeel is dat hij aan huis komt en niet opdringerig is hij kijkt alles na en geeft een goed advies hij heeft meerdere vormen voor de hypotheek voor gelegd.
26 januari 2012
oversluiten van de hypotheek in januari 2012

"Vriendelijk coorperatief, goede service aan huis."

10
Goed advies gehad betreffende een andere afossingsvorm van onze hypotheek. Tevens worden jaarlijks de belastingpapieren ingevuld. Nette, snelle service bij vragen. Het wordt dezelfde dag opgepakt. Wij zijn al jaren zeer tevreden.
7 januari 2012
aankoop van een ander huis in september 2011

"zeer goed advies"

10
Ik kan het kantoor zeer aanbevelen omdat er sprake is van een degelijk en betrouwbaar advies, waarbij steeds goede afstemming wordt bereikt tussen de adviseur en de klant. Het overleg was prettig. De adviseur beschikte over goede kennis van zaken en wist dit duidelijk over te brengen. Een groot voordeel is dat de adviseur in de avonturen bereid is langs te komen voor advies. afspraken werden door hem uistekend nageleefd.
10 oktober 2011
aankoop van een eerste huis in juni 2011

"Zeer correcte en professionele advies gehad."

10
***** van Huis en Hypotheek in Den Bosch (Stationsweg) heeft ons een zeer goed en eerlijk hypotheek advies gegeven en met alles wat er verder nog bij komt kijken correct geholpen.Alles is dan ook gelopen hoe het tenslotte moest gaan lopen, en zijn er ook geen verrassingen achteraf gekomen. Had in eerste instantie omdat we starters zijn wel zeker 5 adviseurs uitgenodigd, gezien ik er totaal geen ervaring mee had. Maar ***** van Huis en Hypotheek heeft me tenslotte het juiste eerlijk advies gegeven waarbij ik dan ook een zeer goed gevoel bij kreeg. Op een gegeven moment moet je dan ook kiezen en heb dan ook voor huis en hypotheek gekozen , en gezien ook de nazorg die huis en hypotheek er op na houd is voor mij heel belangrijk. Ze kijken niet alleen naar het afsluiten van een hypotheek maar ook naar de toekomst wat heel belangrijk is.Niet alleen de hypotheekadviseur maar alle medewerkers van huis en hypotheek komen hun afspraken na. Kortom een echte aanrader.
6 oktober 2011
oversluiten van de hypotheek in juni 2011

"Super advies, luisteren naar wat je wil."

10
Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat Huis en Hypotheek mij geholpen heeft om een heel moeilijk traject door te gaan om een hypotheek te krijgen op partneralimitatie.. Ik had helemaal geen verstand van hypotheek. Zij hebben mij op alle vragen uitgebreid antwoord gegeven zodat het voor mij te begrijpen was.Daarnaast hebben we ook gekeken naar mijn toekomst en hoe kan ik mijn financieen voor de toekomst veilig stellen.Ook helpen ze je met je balasting aanvraag. Kort samengevat advies,hulp en antwoorden op een breed gebied.
2 september 2011
aankoop van een eerste huis in maart 2011

"Duidelijk en behulpzaam!"

10
Bij de aankoop van mijn eerste huis ben ik ontzettend goed geholpen door *****. Er werd in begrijpelijke taal uitleg gegeven, zodat ik uiteindelijk een weloverwogen beslissing kon maken. Hierdoor heb ik nu de hypotheek die perfect bij mij past. Ook de 'nazorg' verliep prima. Bij onduidelijkheden hoefde ik enkel maar te bellen of mailen. Ik had dan direct mijn antwoord!
20 juli 2011
aankoop van een ander huis in februari 2011

"Persoonlijk, professioneel, doortastend"

10
Tijdens het gehele traject een bijzonder prettig, professioneel gevoel gehad. Een absolute aanrader voor iedereen die een hypotheekadviseur zoekt.
5 mei 2011
aankoop van een ander huis in februari 2011

"Fantastisch geholpen met onze 2de woning hypotheek"

10
***** heeft ons fantastisch geadviseerd en geholpen om onze 2de woning in Spanje aan te kopen. Het gehele team van Huis en Hypotheek Den Bosch is zeer behulpzaam en deskundig. Ook nemen zij ruim de tijd en geven een compleet financieel advies wat verder gaat dan alleen de hypotheek
2 mei 2011
oversluiten van de hypotheek in april 2011

"Super goed en deskundig geadviseerd"

10
Wij zijn heel erg goed geadviseerd door *****. Heeft er erg veel werk en moeite in gestoken, maar uiteindelijk een super resultaat !
123volgende

Details

KvK-nummer
17141513
AFM-nummer
12004401

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
10:00 - 17:00
Dinsdag*
10:00 - 17:00
Woensdag*
10:00 - 17:00
Donderdag*
10:00 - 17:00
Vrijdag*
10:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. W. Fabrie
Dhr. W. Fabrie
Hypotheekadviseur Dhr. W van der  Zanden
Dhr. W van der Zanden

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.875,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Wij werken vooral op basis van een vooraf besproken vaste vergoeding. Dit bedrag vindt u in bandbreedtes in ons dienstverleningsdocument. Wij overleggen dit tijdens het traject, op het moment dat wij een inschatting hebben kunnen maken van het aantal benodigde uren, met u. De keuze is dan aan u voor welke beloningsvorm u kiest. De vaste prijs is een indicatie. Dit kan afwijken door meer of minder werk.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: