Details hypotheekadviseur

Kurkeind 4
5685DH Best
Telefoonnummer Het Financieel Adviesbureau bv
0499-310202
Het Financieel Adviesbureau bv kantoorfoto
Klantcijfer: 7,8

Samenvatting

Prijs
€ 1.600 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,8. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 81 waarnemingen: 70 reviews en 11 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,8
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,5 (11 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt Het Financieel Adviesbureau bv aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig
10,0 (1 review)

70 reviews voor Het Financieel Adviesbureau bv

Gesorteerd op
3 november 2019
aankoop van een ander huis in augustus 2019

"In een woord: TOP!"

10
Een verademing om bij een hypotheekadviseur om tafel te zitten die niet zichzelf maar ons als klant echt centraal stelt. Dit uit zich ook in een heel scherp tarief, wat zeker niet ten koste gaat van de kwaliteit! Hij is een ervaren en zeer kundige adviseur die ons in duidelijke taal en met veel inzet heeft geholpen bij het vinden van de beste hypotheek voor ons. Hij was letterlijk van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat in touw bij aanvragen van een alternatieve hypotheek offerte toen de eerste offerte toch onverwacht ongunstig uitviel. Daardoor hadden wij op tijd een passende hypotheek voor ons nieuwe huis. Ook regelde hij de benodigde taxatie en gaf ons advies over een Overlijdens Risico Verzekering. In een woord: Top!
28 januari 2019
oversluiten van de hypotheek in juni 2018

"Volle inzet op een flink probleem, knap."

9
Mijn vraag was niet simpel maar er werd met veel inzet achteraan gegaan. Gaf een goed gevoel.
14 juni 2018
verhogen van de hypotheek in juli 2018

"Super goed advies en hele fijne omgang "

10
Je word hier super goed en fijn geholpen. Hele fijne mensen
15 november 2017
aankoop van een eerste huis in september 2017

"Erg vriendelijk, vlot en behulpzaam"

10
Tijdens het eerste gesprek hadden we al een goed gevoel gekregen omdat de adviseur ons no-nonsens informeeede wat de mogelijkheden waren en ons ook gelijk informeerde over de tarieven. Voor een starter is het gewoon fijn om bij het begin te weten welk prijskaartje aan het gehele traject hangt. We hadden voordat we bij het Financieel Adviesbureau Best waren ook gesprekken gehad met andere (grote) partijen, maar deze waren 1. Duurder en 2. te commercieel. Kortom, wij zijn erg blij met onze keuze!
4 oktober 2017
oversluiten van de hypotheek in juni 2017

"Betrouwbaar en helder advies"

10
***** gunt je alle tijd voor vragen en uitleg. Het gevoel van betrouwbaarheid, empathie en goede kennis van zaken komt het meest naar boven. Hartelijk dank voor je vriendelijke en correcte afhandeling!
14 april 2017
aankoop van een eerste huis in april 2017

"Real professional service even for foreigner"

10
I got the mortgage service from this wonderful expert. Even though I am non European (Korean) and have several unusual situations, the consultant thoroughly supported with professional service. I am fully convinced that other high-skilled workers who plan to settle in the Netherlands like me as well as ordinary Dutch people will be satisfied with their service.
20 februari 2017
aankoop van een ander huis in maart 2017

"Bereikbaar, betrokken, snel en deskundig"

10
Voor de aankoop van onze derde woning vonden wij via Google Het Financieel Adviesbureau. Hier konden we snel terecht. In korte tijd heeft Evelien een hypotheek voor ons geregeld. Deskundig, eerlijk en goed bereikbaar. Wij komen hier graag terug en bevelen Het Financieel Adviesbureau van harte aan.
14 februari 2017
aankoop van een ander huis in november 2016

"Goed, betrouwbaar en degelijk"

8
In het begin wisten wij en de adviseur niet precies wat wij wilden. Nadat dit helder was hebben wij een goed advies gekregen. Daarbij werd ook uitgebreid gekeken aan de hand van verschillende scenario's hoe de financiële draagkracht zou zijn bij overlijden, werkeloosheid enz. Nadat alles rond was en akkoord hadden van de hypotheekverstrekker, hebben wij een map gekregen met alle papieren en een verslag wat wij allemaal hadden besproken en bekeken. Kortom goed, betrouwbaar en degelijk.
11 februari 2017
oversluiten van de hypotheek in december 2016

"fijn advies"

10
er wordt de tijd genomen om je de keuzes goed uit te leggen. ze denken goed mee over voor- en nadelen in je persoonlijke situatie. Maar vooral zo fijn dat ik me totaal niet bezwaard voel om drie keer dezelfde vraag te stellen als ik het nog niet helemaal begrijp: dan wordt het gewoon op verschillende manieren uitgelegd: zelfs voor mij in jip-en-janneke-taal :)
6 februari 2017
aankoop van een ander huis in april 2016

"fijn persoonlijk advies"

9
Hein neemt alle tijd voor je, is betrokken bij je persoonlijke situatie en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden.
1234567volgende

Details

KvK-nummer
17113395
AFM-nummer
12005298
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Evelien Kil
Evelien Kil
Hypotheekadviseur Hein van de  Sande
Hein van de Sande

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 65,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
25 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
35 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 500,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.550,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 50,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Bovenstaande kosten gelden voor een meerderheid van de hypotheken die we aanbieden. Er zijn een aantal hypotheekverstrekkers die we wel kunnen aanbieden maar via een serviceprovider. De kosten van de serviceprovider berekenen we door en die zijn € 250,-. Een hypotheekaanvraag voor een Ondernemer bedraagt € 1.850,-
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: