Details hypotheekadviseur

Strijpsestraat 146
5616GT Eindhoven
Telefoonnummer Aktia Hypotheeksupport
040-2573930
Aktia Hypotheeksupport kantoorfoto
Klantcijfer: 7,7

Samenvatting

Prijs
€ 2.200 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,7. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 68 waarnemingen: 46 reviews en 22 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,7
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,5 (22 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:30 - 22:00
Dinsdag*
09:30 - 22:00
Woensdag*
09:30 - 22:00
Donderdag*
09:30 - 22:00
Vrijdag*
09:30 - 17:00
Zaterdag*
12:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt Aktia Hypotheeksupport aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
10,0 (1 review)
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

46 reviews voor Aktia Hypotheeksupport

Gesorteerd op
8 maart 2016
aankoop van een eerste huis in maart 2016

"Top aankoopmakelaar"

10
Verstand van zaken. Communiceert helder en duidelijk. Absolute aanrader voor iedereen!
23 november 2014
aankoop van een ander huis in oktober 2014

"Goed advies verpakt in een duidelijk verhaal"

10
Wij zijn zeer tevreden en gelukkig met onze hypotheek. Het advies bij deze adviseur is transparant en vragen worden snel en professioneel beantwoord. Wij kunnen iedereen dit kantoor aanbevelen. Kwaliteit en service 10+
9 april 2014
oversluiten van de hypotheek in maart 2014

"ALLES PERFECT GEREGELD"

10
Oversluiten hypotheek op advies heeft gezorgd voor veel lagere maandlasten. Alles zorgvuldig geregeld.
23 december 2013
oversluiten van de hypotheek in november 2013

"Zeer deskundig, beveel ik iedereen aan"

10
Deze adviseur wil ik iedereen aanbevelen. Zeer deskundig, heldere uitleg, zoekt de beste aanbieding/oplossing. Door goed naar je te luisteren komt hij met de voor jou beste oplossing. Goed bereikbaar, snel in afwikkeling. Eerste gesprek is gratis. Duidelijke afspraak over het zeer gunstige tarief. Een kleiner kantoor met een zeer grote dienstverlening.
6 februari 2013
aankoop van een eerste huis in december 2012

"Gedegen advies en goede betrokkenheid"

9
Goed advies wat betreft de best passende hypotheekvorm, de mogelijkheden worden uitgebreid besproken. Alle tijd voor vragen en worden goed beantwoord. De afhandeling van zaken verloopt correct en snel. Goed bereikbaar, ook buiten de reguliere kantoortijden! Alle correspondentie gaat in cc naar jou, uitstekende transparantie. Het resultaat was een huis voor een scherpe prijs met de best passende hypotheek en laagste rente!
20 september 2012
oversluiten van de hypotheek in augustus 2012

"Goede uitleg, uitstekende begeleiding"

10
Al jaren een zeer prettig contact met ****. Hij is zeer service gericht, zoekt alles uit, en zorgt ervoor dat ik nooit teveel betaal voor mijn hypotheek, bespreekt alle risico's, alles is weer erg soepel verlopen.
21 juni 2012
oversluiten van de hypotheek in augustus 2011

"Goed en duidelijk advies"

10
Ik kan het aanbevelen heeft heeft ons van het begin tot het eind bijgestaan in het oversluiten van de hypotheek ondanks alle troubles die dr waren.
17 februari 2012
oversluiten van de hypotheek in januari 2012

"Een rustig en gedegen advies.Geweldig!"

10
Ik leerde ****** in de zomer van 2011 kennen vanwege problemen met de hypotheek die ik destijds had, en wilde graag overstappen naar een andere hypotheek. Het ging niet zonder slag of stoot, maar ******* bleef vol vertrouwen en ging rustig verder en dat leverde de juiste hypotheek op! Ondertussen kwam ook de fiscus met een dringend verzoek en er werd meteen aktie ondernomen. Ik ben ***** heel dankbaar voor zijn kennis en handelswijze en kan ******** ten zeerste aanbevelen.
16 februari 2012
oversluiten van de hypotheek in februari 2012

"EERLIJK -HELDER-VRIEDLIJK-SNEL-ZORGVULDIG-HULPZAAM"

10
Ik kan niet genoeg ***** bedanken.Hij is zeer eerlijk en vriendelijk en zorgvuldig.Hij doet alles snel en helder.Het is jammer dat ik helaas niet meer dan 10 punten kan geven. Hij is absoluut DE BESTE! ik ben heel erg dankbaar.zijn communicatie met mij (als butenlander)was best.tot 10 jaar ,met dit goede hypoteek kan ik lekker leven,na 10 jaar ga ik zeker naar hem terug. ***** BEDANKT.
2 januari 2012
oversluiten van de hypotheek in december 2011

"Persoonlijke aandacht en een prima advies"

10
Ik vind ******* een uitstekende hypotheekadviseur. Hij is erg betrokken, neemt uitgebreid de tijd voor een goed advies en is zeer servicegericht. Hij doet net dat stapje extra, snel en adequaat. Ik heb mijn hypotheek over kunnen sluiten tegen gunstiger voorwaarden en lagere maandlasten door zijn tussenkomst. Ik zou hem aan al mijn vrienden en familie aanbevelen.
12345volgende

Details

KvK-nummer
30160210
AFM-nummer
12004342
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:30 - 22:00
Dinsdag*
09:30 - 22:00
Woensdag*
09:30 - 22:00
Donderdag*
09:30 - 22:00
Vrijdag*
09:30 - 17:00
Zaterdag*
12:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. W.J.F.  Zoethout
Dhr. W.J.F. Zoethout

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 90,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
15 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
35 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 9.999.999,-
€ 1.950,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 250,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
De eerste gesprekken, de kennismaking, orienterend gesprek, berekening maximale hypotheek etc. is voor onze rekening. Wij brengen alleen kosten in rekening nadat wij samen overeenstemming hebben bereikt over de te leveren diensten. Dat leggen wij vast in een opdrachtbevestiging. U betaalt meestal geen afsluitprovisie (0%) bij de bank of maatschappij waar u voor kiest. In veel gevallen ontvangt u tevens een extra rentekorting.
Voor explain hypotheken,(leenbedrag hoger dan CHF gedragscode), oversluiten bestaande hypotheek, BKR hypotheken, ondernemers en bij scheidingen gelden maatwerktarieven. Tarief wordt van te voren met u afgesproken en inzichtelijk gemaakt.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: