Details hypotheekadviseur

Stratumsedijk 38
5611NE Eindhoven
Telefoonnummer HelpenKiezen Hypotheken
085-7470056
HelpenKiezen Hypotheken kantoorfoto
Klantcijfer: 9,0

Samenvatting

Prijs
€ 2.300 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,0. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 576 waarnemingen: 397 reviews en 179 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

9,0
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,8 (179 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:30
Dinsdag*
09:00 - 21:30
Woensdag*
09:00 - 21:30
Donderdag*
09:00 - 21:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2012 winnaar van Nederland en 2014 winnaar in de regio Brabant-Zuidoost

99% beveelt HelpenKiezen Hypotheken aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

397 reviews voor HelpenKiezen Hypotheken

Gesorteerd op
16 april 2019
verhogen van de hypotheek in april 2019

"Goede en prettige service."

10
De uitleg en mogelijkheden worden goed en duidelijk besproken. Verschillende situaties worden bekeken en vergeleken. Uiteindelijk een goed advies en snelle service.
2 april 2019
aankoop van een ander huis in december 2018

"Zeer eerlijk en persoonlijk advies"

10
Ik kan Helpen Kiezen zeker aanbevelen. Ieder advies was eerlijk en er echt op gericht om ons een verstandige keuze te laten maken. Vragen werden snel en helder beantwoord, waarbij ze steeds goed op de hoogte waren van onze situatie en wensen. Ik denk serieus dat wij deze stap en financieel gezonde situatie niet hadden weten te bereiken zonder deze hulp!
22 maart 2019
aankoop van een eerste huis in januari 2019

"Persoonlijk en professioneel advies"

10
De adviseurf nam uitgebreid de tijd voor ons. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk en schakelen snel. Na een uitgebreide inventarisatie van onze situatie, wensen en behoeften was de hypotheek binnen een paar dagen geregeld.
12 maart 2019
aankoop van een ander huis in februari 2019

"Volledig zorgeloos !"

10
Het is voor ons de tweede keer dat wij ‘helpenkiezen’ in de arm hebben genomen voor de hypotheek. Expertise, rust en punctueel zijn woorden die voor mij ‘helpen kiezen’ en dan met name in de adviseur typeren. Absoluut een aanbeveling. Wederom dank voor alles !
11 maart 2019
aankoop van een eerste huis in februari 2019

"Fantastisch advies, duidelijk en persoonlijk"

10
We kwamen door mond tot mond reclame terecht bij HelpenKiezen. Vanwege vriendelijkheid, een goed advies en perfecte bemiddeling, zei men. Geen woord gelogen. Wat een perfecte mix tussen een persoonlijk gesprek, geduld, directheid en daadkracht. Vanaf het moment dat je telefonisch contact hebt tot aan de laatste handdruk: alles positief ervaren. Ga zo door!
5 maart 2019
aankoop van een eerste huis in februari 2019

"Duidelijk en helder advies"

8
Op aanraden van bekenden en reviews op internet ben ik voor de aankoop van mijn eerste woning bij Helpenkiezen geweest. Ik heb vanaf de eerste afspraak al meteen een heel duidelijk beeld gekregen van wat er allemaal komt kijken bij de koop van een woning, en wat Helpenkiezen voor mij kon betekenen. Tussendoor heb ik nog regelmatig contact gehad als ik vragen had of mijn werkgeversverklaring had geupdate. Toen ik eenmaal iets had gevonden was alles heel snel geregeld; ik had binnen 3 weken bevestiging van de hypotheekverstrekker dat alles rond was! Al met al een goede ervaring bij Helpenkiezen.
6 februari 2019
aankoop van een ander huis in november 2018

"Prettige gesprekken en professionele begeleiding "

8
Goed inzicht gekregen in diverse hypotheekmogelijkheden (uitgebreid voor- en nadelen soorten hypotheken besproken, keuze lag geheel bij ons), vriendelijke ondersteuning bij vergaren noodzakelijke stukken. Bij ons eiste de verkoper een bankgarantie binnen 3 weken. Helpen kiezen heeft het voor elkaar gekregen. Ze weten echt wat snel werken is.
1 februari 2019
aankoop van een ander huis in december 2018

"Goed advies en snelle communicatie!"

10
We hebben heel prettig met de adviseur gewerkt. Hij heeft ons altijd goed geholpen en te woord gestaan. De voorbehoud van Financiering was vrij krap in tijd ook omdat er de Kerst tussen zat. Maar uiteindelijk door hun inzet en snelheid hebben ze het toch weten te regelen. En ze hebben in de snelheid niet de kwaliteit uit het oog verloren en ons blijven helpen met snelle terugkoppeling. Daarbij moet ik de adviseur ook zeker mede bedanken!
4 januari 2019
aankoop van een eerste huis in december 2018

"Klantvriendelijkheid ten top en super goed advies"

10
Ik zou HelpenKiezen aanraden aan iedereen! Het advies wat de adviseur mij heeft gegeven omtrent mijn eerste hypotheek is erg duidelijk en vooral heel waardevol. Ze zijn erg transparant in hun advies en nemen de tijd om alles rustig uit te leggen en door te nemen. Dit was mijn eerste hypotheek, als starter, waardoor alles nog redelijk nieuw en spannend was. De adviseur heeft de tijd genomen om alles super duidelijk uit te leggen, waardoor ik alles ook écht begreep en zelf afwegingen kon maken, waarin ik geassisteerd werd door HelpenKiezen. Ik had te maken met een erg korte doorlooptijd, omdat de aanvaarding van mijn appartement al op zeer korte termijn was. De adviseur heeft dit super goed gedaan en de hypotheek was binnen 4 weken na acceptatie van het bod rond. Klasse! Zelfs wanneer er al een hypotheekverstrekker gekozen was bleef HelpenKiezen in de gaten houden of er geen beter aanbod was. Dat is pas je klant helpen! Ik zou HelpenKiezen en de adviseur bij iedereen aanbevelen!
23 december 2018
verlengen van de hypotheek in november 2018

"Duidelijk en klantgerichte advies"

10
Wij zijn zeer prettig van een advies voorzien dat bij ons past. Meerdere gesprekken gehad en wat vooral fijn was, was dat we altijd konden bellen met vragen.
12345678940volgende

Details

KvK-nummer
64222640
AFM-nummer
12043617
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:30
Dinsdag*
09:00 - 21:30
Woensdag*
09:00 - 21:30
Donderdag*
09:00 - 21:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Olivier van Abbe
Olivier van Abbe
Hypotheekadviseur Dennis Janssen
Dennis Janssen
Hypotheekadviseur Huub Maitimo
Huub Maitimo
Hypotheekadviseur Laurens Meerhoff
Laurens Meerhoff
Hypotheekadviseur René Snoeijen
René Snoeijen

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
18 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
35 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.300,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Oriëntatiefase gratis. Voor verhogingen, 2e hypotheken, overige diensten, explain hypotheken (leenbedrag hoger dan gedragscode met goede verantwoording), BKR hypotheken, zelfstandig ondernemers en expats gelden maatwerktarieven. Deze worden vooraf inzichtelijk gemaakt. ORV tarief is voor één polis met twee verzekerden.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: