Details hypotheekadviseur

Stratumsedijk 38
5611NE Eindhoven
Telefoonnummer HelpenKiezen Hypotheken
085-7470056
HelpenKiezen Hypotheken kantoorfoto
Klantcijfer: 8,9

Samenvatting

Prijs
€ 2.300 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,9. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 582 waarnemingen: 403 reviews en 179 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,9
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,7 (179 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:30
Dinsdag*
09:00 - 21:30
Woensdag*
09:00 - 21:30
Donderdag*
09:00 - 21:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2012 winnaar van Nederland en 2014 winnaar in de regio Brabant-Zuidoost

99% beveelt HelpenKiezen Hypotheken aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

403 reviews voor HelpenKiezen Hypotheken

Gesorteerd op
25 november 2019
aankoop van een ander huis in augustus 2019

"De volgende keer kies ik ze weer."

10
Alle medewerkers vriendelijk aan de telefoon. Hartelijke ontvangst op kantoor. Kennis van zaken. Geduldige en heldere uitleg zo vaak je dat wil. Alles ook op papier. Goed bereikbaar en korte reactietijd via telefoon of mail. Denken mee. Doen wat wordt beloofd. Houden vinger aan de pols en berichten je daarover.. Absolute aanrader.
14 juli 2019
oversluiten van de hypotheek in juni 2019

"Persoonlijk. Rustig. Hebben alle tijd voor je."

10
Het hypotheekproduct, waar ik belangstelling voor had, was alléén af te sluiten via een adviseur. Het ging om een zogenaamde omkeerhypotheek, ideaal voor huiseigenaren die de AOW-leeftijd niet hebben bereikt en zonder inkomen zitten. Op basis van de uitstekende reviews heb ik HelpenKiezen gekozen. En die reviews waren er inderdaad niet zomaar. De adviseur heeft mij op een overzichtelijke manier en heel duidelijk de ins en outs van het product uitgelegd. En vervolgens ook de scenario’s voor de toekomst toegelicht. Persoonlijk, rustig… alle tijd. Ik ben uitstekend begeleid gedurende het hele proces van oversluiten en kreeg vooral het gevoel dat iedereen er voor mij was. Ik zou HelpenKiezen zonder enig voorbehoud aan iedereen willen aanbevelen.
2 juli 2019
aankoop van een ander huis in juni 2019

"Deskundig, grondig, betrokken, pro-actief"

10
Grondige intake en finaciele analyse, daarna goed onderbouwd advies, betrokken bij geheel proces en aktief om tijdspad van traject goed te coördineren
20 juni 2019
aankoop van een eerste huis in oktober 2018

"Heel behulpzaam en aardig"

9
De mensen bij HelpenKiezen zijn allemaal heel vriendelijk. De adviseur is een bekwame adviseur die niet alleen naar hypotheken kijkt, maar ook meedenkt over het hele financiële plaatje, zodat we precies wisten hoe duur ons huis kon worden. Na de koop van ons huis hebben ze nog twee keer gebeld om te vragen of alles naar wens was verlopen en hoe het huis ons beviel. Heel attent.
12 juni 2019
aankoop van een ander huis in december 2018

"Perfect advies"

10
Ik kan het kantoor aanbevelen omdat de adviseur kennis van zaken heeft, zaken grondig voor je uitzoekt en zijn best doet om het beste er voor je uit te slepen. Ook is er een prima backoffice dat altijd beschikbaar en behulpzaam is
5 juni 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"Erg goede service en hulp"

9
Wij raden helpen kiezen zeker aan! Vanaf het eerste telefonische contact voelde het al vertrouwd en goed. Ze nemen alle tijd voor je, geven zeer goed advies en laten de uiteindelijke keuze bij jezelf liggen. Behalve het goede advies en de fijne gesprekken, vonden wij vooral het stukje vriendelijk- en persoonlijkheid echt super. Alle medewerkers zijn goed op de hoogte van je situatie en de lijntjes zijn erg kort.
16 april 2019
verhogen van de hypotheek in april 2019

"Goede en prettige service."

10
De uitleg en mogelijkheden worden goed en duidelijk besproken. Verschillende situaties worden bekeken en vergeleken. Uiteindelijk een goed advies en snelle service.
2 april 2019
aankoop van een ander huis in december 2018

"Zeer eerlijk en persoonlijk advies"

10
Ik kan Helpen Kiezen zeker aanbevelen. Ieder advies was eerlijk en er echt op gericht om ons een verstandige keuze te laten maken. Vragen werden snel en helder beantwoord, waarbij ze steeds goed op de hoogte waren van onze situatie en wensen. Ik denk serieus dat wij deze stap en financieel gezonde situatie niet hadden weten te bereiken zonder deze hulp!
22 maart 2019
aankoop van een eerste huis in januari 2019

"Persoonlijk en professioneel advies"

10
De adviseurf nam uitgebreid de tijd voor ons. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk en schakelen snel. Na een uitgebreide inventarisatie van onze situatie, wensen en behoeften was de hypotheek binnen een paar dagen geregeld.
12 maart 2019
aankoop van een ander huis in februari 2019

"Volledig zorgeloos !"

10
Het is voor ons de tweede keer dat wij ‘helpenkiezen’ in de arm hebben genomen voor de hypotheek. Expertise, rust en punctueel zijn woorden die voor mij ‘helpen kiezen’ en dan met name in de adviseur typeren. Absoluut een aanbeveling. Wederom dank voor alles !
12345678941volgende

Details

KvK-nummer
64222640
AFM-nummer
12043617
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:30
Dinsdag*
09:00 - 21:30
Woensdag*
09:00 - 21:30
Donderdag*
09:00 - 21:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dennis Janssen
Dennis Janssen
Hypotheekadviseur Huub Maitimo
Huub Maitimo
Hypotheekadviseur Laurens Meerhoff
Laurens Meerhoff
Hypotheekadviseur René Snoeijen
René Snoeijen

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
18 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
35 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.300,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Oriëntatiefase gratis. Voor verhogingen, 2e hypotheken, overige diensten, explain hypotheken (leenbedrag hoger dan gedragscode met goede verantwoording), BKR hypotheken, zelfstandig ondernemers en expats gelden maatwerktarieven. Deze worden vooraf inzichtelijk gemaakt. ORV tarief is voor één polis met twee verzekerden.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: