Details hypotheekadviseur

Collardslaan 20
9401GZ Assen
Telefoonnummer Hemmen Advies
0592371666
Hemmen Advies kantoorfoto
Klantcijfer: 7,8

Samenvatting

Prijs
€ 1.995 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,8. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 83 waarnemingen: 64 reviews en 19 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,8
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,5 (19 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt Hemmen Advies aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

64 reviews voor Hemmen Advies

Gesorteerd op
4 oktober 2016
aankoop van een eerste huis in oktober 2016

"Advies op maat, in begrijpbare taal"

10
We hebben ons laten adviseren door de adviseur bij Hemmen Advies en dit is ons heel goed bevallen. We hadden zo goed als geen kennis van hypotheken of uberhaupt het proces van het kopen van een huis. De adviseur heeft ons van A tot Z uitgelegd hoe het in elkaar steekt en ons voorzien van uitstekend advies. Wat wij ook fijn vonden was dat de adviseur en z'n collega's altijd bereid waren om onze vragen te beantwoorden. Als we ergens over twijfelden was een belletje naar het kantoor voldoende om alle twijfels weg te nemen. Overigens niet alleen wat betreft de hypotheek zijn wij goed geholpen; ook onze (woon)verzekeringen zijn geregeld. Topservice!
8 februari 2016
oversluiten van de hypotheek in augustus 2015

"Zeer deskundig en denkt met zijn klanten"

10
Persoonlijke benadering en legt het traject in begrijpbare taal uit aan de klant.
20 januari 2016
aankoop van een ander huis in augustus 2015

"realistisch advies"

8
vriendelijk ontvangst lekkere koffie en een duidelijk verhaal
16 januari 2016
aankoop van een eerste huis in mei 2015

"duidelijk"

8
Duidelijk advies, proberen je geld te besparen. Proberen je niet iets extra's aan te smeren.
13 januari 2016
aankoop van een ander huis in mei 2015

"Goed, duidelijk advies"

9
Het advies dat je krijgt is zeer duidelijk, niets is teveel en als je later nog eens belt krijg je ook duidelijk antwoord. Er is altijd iemand op kantoor die precies weet hoe het met de aanvraag staat.
25 december 2015
aankoop van een ander huis in juni 2015

"Deskundig advies"

9
geduldig en deskundig advies over alle financiële zaken die je tegenkomt bij het kopen van een huis. Als er nieuwe vragen of situaties zich aandienen is het geen probleem om opnieuw te kijken naar mogelijkheden of wat dat betekend voor de huidige situatie.
17 december 2015
aankoop van een eerste huis in december 2014

"Vriendelijk, Snel, Meedenkend"

8
De adviseur en **** zijn betrokken, denken mee en zijn klantvriendelijk/klantgericht. Leggen alles graag en duidelijk uit.
17 december 2015
oversluiten van de hypotheek in augustus 2015

"een goede advisering en begeleiding "

10
De adviseur is een prettige en kundige adviseur. De zaken worden snel en correct afgehandeld. Ik ben erg tevreden over deze adviseur en beveel hem dan ook van harte aan.
17 december 2015
aankoop van een ander huis in juli 2015

"Goed onderbouwd advies met duidelijke uitleg. "

10
Wij bevelen het kantoor aan omdat dit het eerste kantoor is dat ons het juiste advies gaf. We zijn bij meerdere adviseurs geweest en Hemmen advies wees ons als enige op mogelijkheden die ons niet bekend waren. Hierdoor vielen de hypotheeklasten lager uit en konden we een betere aankoop doen dan verwacht! Alle facetten worden duidelijk uitgelegd en er wordt echt aandacht gegeven en tijd vrijgemaakt. Het heeft ons een zeker gevoel gegeven over een van de belangrijkste beslissingen in het leven.
16 december 2015
aankoop van een eerste huis in september 2015

"service meedenkend oplossinggericht vriendelijk"

10
Na een goed advies hadden we een moeilijke start bij de 1e bank. De adviseur heeft zich in allerlei bochten voor ons gewrongen om een oplossing te bedenken. Uiteindelijk zijn we zijn snelle denkvermogen en goede oplossingen bij een andere bank terechtgekomen. Alles werd voor ons goed begrijpbaar uitgelegd. De adviseur was goed bereikbaar en beantwoordde snel zijn mail. Ook na werktijd was hij bereikbaar. We hebben het als erg fijn ervaren om hypotheekadvies te krijgen bij dit kantoor.
1234567volgende

Details

KvK-nummer
04063009
AFM-nummer
12017450
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Herry Hemmen
Herry Hemmen

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.995,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Jaarlijks onderhoud inzake hypotheek voor 500 euro extra
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: