Details hypotheekadviseur

Oostersingel 13
9401JZ Assen
Telefoonnummer Prefin Hypotheken
0592-350500
Prefin Hypotheken kantoorfoto
Klantcijfer: 8,4

Samenvatting

Prijs
€ 2.475 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,4. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 99 waarnemingen: 84 reviews en 15 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,4
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,1 (15 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag*
09:00 - 18:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

98% beveelt Prefin Hypotheken aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

84 reviews voor Prefin Hypotheken

Gesorteerd op
17 mei 2019
aankoop van een eerste huis in december 2018

"Geweldige persoonlijke service."

10
Dankzij goede adviezen en vakkundig werken van de adviseurt, hebben we onlangs April ‘19 ons eerste huis kunnen kopen. Ernst stond altijd voor ons klaar en kon makkelijk met onze wisselende diensten schakel. Als het ging om afspraken maken. Een belletje of mailtje om de puntjes op de “i” te zetten gaf ons een zeer vertrouwd gevoel.
6 mei 2019
aankoop van een eerste huis in maart 2019

"Zeer duidelijk en transparant advies."

10
De adviseur geeft helder en duidelijk uitleg. Ook helpt hij je met overige zaken die bij het kopen van een huis aan bod komen.
11 oktober 2018
aankoop van een eerste huis in september 2018

"Zeer Deskundig en meedenkend"

10
Ik beveel dit kantoor voor 100% aan. Zeer Deskundig, denkt mee met de situatie, vriendelijk, neemt alle tijd. ‘Ouderwets’ goede service. Er wordt echt naar het persoon gekeken en de situatie nu en over een aantal jaren. Staat open voor vragen en neemt de uitgebreid de tijd om deze vragen te beantwoorden en alle keuzes toe te lichten. Tevredenheid van de klant staat bij dit kantoor stipt op 1 en zo heb ik het ook ervaren in alle opzichten.
4 oktober 2018
verhogen van de hypotheek in maart 2018

"Vasthoudend en behulpzaam adviseur"

9
De adviseur had snel de juiste hypotheek gevonden. Daarna kostte het veel administratieve moeite (veroorzaakt door de bank) om dat tijdig rond te krijgen. De adviseur was ons daarbij behulpzaam, hield het hoofd koel en was steeds goed bereikbaar voor vragen en overleg
3 oktober 2018
aankoop van een ander huis in juni 2018

"Zeer kundig, een aanrader!"

10
Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen, we hebben hier een heel kundig advies gekregen. Ook met mijn werk als zelfstandige zijn wij erg goed geholpen. En ik heb hier tevens een goede AO verzekering afgesloten.
2 oktober 2018
aankoop van een ander huis in november 2017

"Deskundig, persoonlijk, vertrouwen"

10
Zeer goed geholpen en uitgebreid advies. Heeft veel uitzoekeerk gefaan om de juiste keuze te maken. Nazorg ook uitstekend
23 juli 2018
verhogen van de hypotheek in maart 2018

"Duidelijk advies en zeker een aanrader"

10
Keurig en correct advies, goede begeleiding en afwikkeling. Het gekregen advies werd goed toegelicht en onderbouwd, waardoor alle voorwaarden ook duidelijk werden.
13 juni 2018
aankoop van een ander huis in december 2017

"prettige bijeenkomsten met een zeer goede uitkomst"

10
Ik kan ***** zeer goed aanbevelen als hypotheekadviseur. Hij is uitermate deskundig niet alleen op het neemt gebied van hypotheken maar ook op fiscaalterrein. Hij ont zorgt je en neemt indien nodig initiatieven. Daarnaast is humor aanwezig, belangrijk tijdens het behandelen van deze gort droge materie.
6 juni 2018
aankoop van een ander huis in maart 2018

"Helder en goed advies "

10
Ik heb de gesprekken en afwikkeling van de hypotheek aanvraag als zeer prettig ervaren. Er werd tijd genomen voor mij om een zo goed mogelijke hypotheek op maat voor mij uit te zoeken. Hierbij werd rekening gehouden met mijn wensen en persoonlijke situatie. Zorgen werden besproken en weggenomen en de afwikkeling van de hypotheek ging erg snel. Ik heb ***** ervaren als een zeer prettig persoon die oprecht betrokkenheid toont in mijn eigen wensen. Een aanrader voor mensen die weinig van hypotheken afweten en goede uitleg wilen krijgen.
29 mei 2018
aankoop van een ander huis in februari 2018

"Prima advies"

10
Wij hebben deze hypotheekadviseur ervaren als een echte professional op zijn vakgebied die zijn uiterste best doet om de best passende hypotheekvorm te zoeken. Kortom een aanrader!
123456789volgende

Details

KvK-nummer
02069195
AFM-nummer
12007451
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag*
09:00 - 18:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. E.D. Preusterink
Dhr. E.D. Preusterink

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 137,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
15 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
21 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.475,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Bij Prefin Hypotheken betaalt u éénmalig de genoemde advies- en bemiddelingskosten. U betaalt voor het afsluiten van
uw verzekeringen niets extra, ook betaalt u geen abonnementskosten. Prefin is dus niet gebaat bij het verkopen van
verzekeringen. Daardoor weet u zeker dat u een écht onafhankelijk advies krijgt bij Prefin.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: