Details hypotheekadviseur

Modem 22b
7741MJ Coevorden
Telefoonnummer Reinders Assurantien
0524-512070
Reinders Assurantien kantoorfoto
Klantcijfer: 8,2

Samenvatting

Prijs
€ 1.870 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,2. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 75 waarnemingen: 70 reviews en 5 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,2
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,9 (5 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:30
Dinsdag*
08:30 - 17:30
Woensdag*
08:30 - 17:30
Donderdag*
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

97% beveelt Reinders Assurantien aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

70 reviews voor Reinders Assurantien

Gesorteerd op
14 januari 2018nieuw!
aankoop van een eerste huis in november 2017

"Fantastische hulp voor onze eerste koopwoning."

9
***** heeft mij enorm geholpen met de aankoop van mijn eerste huis. Hij weet heel duidelijk te adviseren,is altijd vriendelijk en professioneel. Voor mij moeilijke informatie wist hij zo uit te leggen dat het voor mij begrijpelijk werd. Hij is elke cent dubbel en dwars waard geweest en meer. Ik zou hem zeker aanbevelen bij vrienden en familie en bij een volgende stap weer inschakelen. Voor de rest; uitgebreide service en altijd bereikbaar, ze weten de juiste en snelle wegen te bewandelen om het doel te bereiken. Klasse!
3 januari 2018
aankoop van een ander huis in december 2017

"Perfecte begeleiding."

9
Prima. Solide begeleiding, ook toen er 1 dag voor het passeren een kink in de kabel dreigde te komen. Snel opgelost zodat er gewoon gepasseerd kon worden. Hulde!
1 januari 2018
aankoop van een eerste huis in december 2017

"Professioneel maar persoonlijk"

10
Het was voor mij en mijn vriendin ons eerste huis wat we gingen kopen. Hierdoor waren we onbekend met wat er allemaal geregeld moest worden. We werden erg goed te woord gestaan en alle vragen werden netjes beantwoord. Doordat je 1 aanspreekpunt hebt werkt dit erg prettig en persoonlijk. De adviseur bood zelfs aan om mee te gaan naar de notaris. Fantastisch
20 december 2017
aankoop van een eerste huis in september 2017

"Top adviseur"

10
Ik kan de hypotheekadviseur aanraden omdat hij alle mogelijkheden besproken en bekeken. Hij heeft gekeken naar de beste mogelijkheid voor mij!
18 december 2017
aankoop van een eerste huis in november 2017

"goed en duidelijk advies"

9
goed en duidelijk verhaal, wist direct waar ik aan toe was. gaf gelijk al een goed en vertrouwd gevoel om zaken mee te doen.
17 december 2017
aankoop van een ander huis in november 2017

"Helder, doelgericht en zonder fratsen"

9
In april 2017 een vrijblijvend en oriënterend gesprek gehad. Dit voelde goed. Ik had net mijn woning verkocht na een relatiebreuk. Vanaf april tot en met oktober druk op zoek geweest naar een woning. De huizenmarkt is krankzinnig in deze periode en een aankoop liet op zich wachten. ***** belde af en toe om te polsen hoe de zoektocht verliep, zonder hierbij opdringerig te worden. Ook heb ik enkele berekeningen laten maken als ik bijvoorbeeld op een object wilde bieden. Dit was allemaal vrijblijvend. Toen ik in oktober eindelijke beet had, is ***** meteen aan de slag gegaan. De offerte was prima. Op basis van zijn advies heb ik het bedrag aan eigen geld van 7000 naar grofweg 2000 kunnen reduceren (woning laten taxeren na aanschaf). De uiteindelijke rekening van de notaris viel zelfs nog lager uit. Dit is geen miscalculatie maar het bewijst dat ***** geen mooi weer praatjesmaker is. Hij snapt wie de rekening zal moeten betalen en denkt hierin met je mee.
12 december 2017
aankoop van een ander huis in oktober 2017

"Goed en helder advies, zeer begrijpelijk!"

8
Goed advies en toelichting gegeven. Is geen dagelijkse kost voor de meeste mensen waardoor het vaak niet begrepen word. De adviseur maakte het erg duidelijk.
10 december 2017
aankoop van een eerste huis in november 2017

"Helder en snel advies"

10
Ik ervaar de gesprekken met de adviseur als zeer prettig en erg duidelijk. Zaken worden in een informele sfeer goed uitgelegd en voor vragen of advies is de adviseur makkelijk bereikbaar (tevens via Whatsapp) en reageert zeer snel. Mijn hypotheek was dan ook zeer snel geregeld! Ik beveel Reinders assurantiën dan ook zeer aan.
17 november 2017
aankoop van een ander huis in oktober 2017

"Advies nieuwbouwwoning"

10
We hebben een helder en volledig advies gekregen waarin flexibel werd omgegaan met onze situatie. Voor ons is alles rondom onze nieuwe hypotheek duidelijk, we weten waar we aan toe zijn. Onze adviseur heeft hierin met ons meegedacht, rekening houdend met onze wensen en situatie.
14 november 2017
aankoop van een eerste huis in juni 2017

"Duidelijk advies en goede begeleiding."

9
Wij hebben bij de aankoop van onze eerste woning een duidelijk advies gekregen van de adviseur. Het traject werd duidelijk uitgelegd en er was altijd tijd voor aanvullende vragen. Tevens werd er goed geluisterd naar persoonlijke wensen. Al met al zeer tevreden.
1234567volgende

Details

KvK-nummer
04073215
AFM-nummer
12008604
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:30
Dinsdag*
08:30 - 17:30
Woensdag*
08:30 - 17:30
Donderdag*
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. H.G. Regtop
Dhr. H.G. Regtop
Hypotheekadviseur Dhr. A. van der  Sluis
Dhr. A. van der Sluis

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.870,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Starters advies en bemiddeling € 1.495,-
Doorstromers advies en bemiddeling € 1.870,-
Zelfstandigen voorlegkosten € 150,- / bemiddeling € 1.870,-.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.