Details hypotheekadviseur

Modem 22b
7741MJ Coevorden
Telefoonnummer Reinders Assurantien
0524-512070
Reinders Assurantien kantoorfoto
Klantcijfer: 8,1

Samenvatting

Prijs
€ 1.870 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,1. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 102 waarnemingen: 97 reviews en 5 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,1
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,7 (5 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:30
Dinsdag*
08:30 - 17:30
Woensdag*
08:30 - 17:30
Donderdag*
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

98% beveelt Reinders Assurantien aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

97 reviews voor Reinders Assurantien

Gesorteerd op
11 maart 2019
oversluiten van de hypotheek in november 2018

"goede begeleiding en goede antwoorden"

10
ze zijn meedenkend en zeer behulpzaam en als je met een vraag zit heb je snel een antwoord
28 februari 2019
aankoop van een eerste huis in januari 2019

"Duidelijk en helder advies"

9
De eerste afspraak met de adviseur vond bij ons thuis plaats. We hadden ons natuurlijk van tevoren wel wat verdiept in de hypotheekvormen etc, maar eigenlijk heb je dan een bak met informatie waar je nog niet echt mee verder komt. De adviseur wist ons daarentegen goed en duidelijk te informeren en heeft alles vanaf stap 1 precies en duidelijk uitgelegd. Hij kon al onze vragen ook helder beantwoorden. We hadden er meteen vertrouwen in dat dit helemaal goed zou komen. Wat erg prettig was dat we altijd even konden appen wanneer we een vraag hadden. Alles verliep lekker vlot, en al vrij snel was de gehele hypotheek rond. Kortom, wij zijn erg tevreden!
27 februari 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"Prettig contact en duidelijk en helder advies"

9
Advies was helder en duidelijk, contacten liepen soepel en zeer prettig. Kortom, een aanrader
24 januari 2019
aankoop van een ander huis in september 2018

"Duidelijk en helder advies"

10
De adviseur geeft een duidelijk en goed advies, alles in begrijpelijke taal uitgelegd.
8 januari 2019
aankoop van een ander huis in juli 2018

"Geeft duidelijk en helder advies"

9
Ging bij ons om een redelijk spannende case door het feit dat ik sinds een aantal jaar zelfstandig ondernemer ben. Maar ze komen al heel snel met een eerste indruk over de kans van slagen voor een hypotheek. Vervolgens kwam er een degelijke offerte met een heel scherpe rente zonder allerlei risico toeslagen.
2 december 2018
aankoop van een eerste huis in september 2018

"Uitstekend advies"

10
De adviseur neemt goed de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Hij heeft alle benodigde acties overzichtelijk met ons doorgenomen waardoor het proces tijdig en soepel is verlopen. De vragen die wij hadden zijn duidelijk beantwoord en wij zijn goed geadviseerd. Wij kunnen Reinders Assurantien dan ook zeer zeker aanbevelen!
20 november 2018
aankoop van een ander huis in augustus 2018

"Transparant, geen onzin en bovenal sociaal"

9
Vanuit Reinders assurantiën hebben wij de adviseur gesproken. Uit de meerdere gesprekken is naar voren gekomen dat hij zeer goed verstand van zaken heeft, zich goed kan inleven in zijn klant en bovenal een fijne sociale man is. Als we morgen weer een hypotheek moeten afsluiten dan zal ik meteen weer naar deze man gaan
19 november 2018
aankoop van een ander huis in september 2018

"Prima service, alles wordt voor je geregeld."

10
Ik ben bij Reinders Assurantiën terecht gekomen vanwege de goede reviews. Fijn, dat ik me daar bij kan aansluiten. Vanaf de eerste kennismaking klikt het tussen ons en de adviseur. Hij neemt alle tijd om de zaken op een duidelijke manier uit te leggen. Ook bij telefonische vragen van ons is hij altijd bereikbaar of belt snel terug. Ook op hun kantoor in Coevorden wordt je onmiddellijk te woord gestaan. Alle zaken werden tot volle tevredenheid geregeld. Om die reden hebben we ook meteen maar al onze verzekeringen bij Reinders Assurantiën ondergebracht. Kortom: prima advies tegen een zeer redelijke tarief.
20 september 2018
aankoop van een ander huis in oktober 2018

"Zeer goed advies met duidelijke uitleg."

9
Ik zal Reinders Assurantiën zeer zeker aanbevelen aan familie, vrienden, maar ook onbekenden. Dit zeg ik omdat ik de samenwerking erg prettig vond. Ik sloot mijn hypotheek in de vakantieperiode af, maar als team hebben ze dit voorspoedig geregeld. Heel erg bedankt en met name aan de adviseur.
18 september 2018
aankoop van een eerste huis in juni 2018

"Ons enorm geholpen "

10
Vanaf het begin tot het eind van alles voor ons uitgezocht omdat er bij ons wat problemen waren enorm geholpen. En nog steeds staan ze voor ons klaar
12345678910volgende

Details

KvK-nummer
04073215
AFM-nummer
12008604
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:30
Dinsdag*
08:30 - 17:30
Woensdag*
08:30 - 17:30
Donderdag*
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. H.G. Regtop
Dhr. H.G. Regtop
Hypotheekadviseur Dhr. A. van der  Sluis
Dhr. A. van der Sluis

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.870,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Starters advies en bemiddeling € 1.495,-
Doorstromers advies en bemiddeling € 1.870,-
Zelfstandigen voorlegkosten € 150,- / bemiddeling € 1.870,-.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: