Details hypotheekadviseur

Modem 22b
7741MJ Coevorden
Telefoonnummer Reinders Assurantien
0524-512070
Reinders Assurantien kantoorfoto
Klantcijfer: 8,1

Samenvatting

Prijs
€ 1.870 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,1. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 98 waarnemingen: 93 reviews en 5 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,1
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,8 (5 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:30
Dinsdag*
08:30 - 17:30
Woensdag*
08:30 - 17:30
Donderdag*
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

98% beveelt Reinders Assurantien aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

93 reviews voor Reinders Assurantien

Gesorteerd op
8 januari 2019
aankoop van een ander huis in juli 2018

"Geeft duidelijk en helder advies"

9
Ging bij ons om een redelijk spannende case door het feit dat ik sinds een aantal jaar zelfstandig ondernemer ben. Maar ze komen al heel snel met een eerste indruk over de kans van slagen voor een hypotheek. Vervolgens kwam er een degelijke offerte met een heel scherpe rente zonder allerlei risico toeslagen.
2 december 2018
aankoop van een eerste huis in september 2018

"Uitstekend advies"

10
De adviseur neemt goed de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Hij heeft alle benodigde acties overzichtelijk met ons doorgenomen waardoor het proces tijdig en soepel is verlopen. De vragen die wij hadden zijn duidelijk beantwoord en wij zijn goed geadviseerd. Wij kunnen Reinders Assurantien dan ook zeer zeker aanbevelen!
20 november 2018
aankoop van een ander huis in augustus 2018

"Transparant, geen onzin en bovenal sociaal"

9
Vanuit Reinders assurantiën hebben wij de adviseur gesproken. Uit de meerdere gesprekken is naar voren gekomen dat hij zeer goed verstand van zaken heeft, zich goed kan inleven in zijn klant en bovenal een fijne sociale man is. Als we morgen weer een hypotheek moeten afsluiten dan zal ik meteen weer naar deze man gaan
19 november 2018
aankoop van een ander huis in september 2018

"Prima service, alles wordt voor je geregeld."

10
Ik ben bij Reinders Assurantiën terecht gekomen vanwege de goede reviews. Fijn, dat ik me daar bij kan aansluiten. Vanaf de eerste kennismaking klikt het tussen ons en de adviseur. Hij neemt alle tijd om de zaken op een duidelijke manier uit te leggen. Ook bij telefonische vragen van ons is hij altijd bereikbaar of belt snel terug. Ook op hun kantoor in Coevorden wordt je onmiddellijk te woord gestaan. Alle zaken werden tot volle tevredenheid geregeld. Om die reden hebben we ook meteen maar al onze verzekeringen bij Reinders Assurantiën ondergebracht. Kortom: prima advies tegen een zeer redelijke tarief.
20 september 2018
aankoop van een ander huis in oktober 2018

"Zeer goed advies met duidelijke uitleg."

9
Ik zal Reinders Assurantiën zeer zeker aanbevelen aan familie, vrienden, maar ook onbekenden. Dit zeg ik omdat ik de samenwerking erg prettig vond. Ik sloot mijn hypotheek in de vakantieperiode af, maar als team hebben ze dit voorspoedig geregeld. Heel erg bedankt en met name aan de adviseur.
18 september 2018
aankoop van een eerste huis in juni 2018

"Ons enorm geholpen "

10
Vanaf het begin tot het eind van alles voor ons uitgezocht omdat er bij ons wat problemen waren enorm geholpen. En nog steeds staan ze voor ons klaar
29 augustus 2018
aankoop van een eerste huis in september 2018

"Erg fijn contact gehad met de adviseur!"

9
Eerlijk advies! Zeer vriendelijk en voelt vertrouwd!
26 juli 2018
aankoop van een eerste huis in augustus 2018

"Goed advies; flexibel en onbevooroordeeld!"

9
De adviseur is erg geduldig en luistert goed; Ook naar ietwat kritische klanten als ons. In een periode waarin hypotheekverstrekkers last hadden van vertragingen door de nieuwe AVG wetgeving, konden wij in eerste instantie niet zo snel de hypotheekverstrekker krijgen die wij wensten. Met de adviseur hebben wij m.b.v. een execution-only adviestraject alsnog de door de adviseur geadviseerde verstrekker via Independer kunnen krijgen. We werden hierbij zeer goed begeleid! Toen Independer de deadline van onze ontbindende voorwaarden ineens niet meer kon garanderen heeft de adviseur voor ons achter de geldverstrekker aangezeten. Hierdoor werdt deze alsnog versneld afgehandeld; Top! Wij hebben geleerd dat je bij je hypotheekwensen aan moet geven wat voor soort geldverstrekker je wilt. Wij wouden de goedkoopste rente, maar wouden geen geld lenen van een investeringspartij die net een maand bestond (Tulp). Neem dit mee! Wij zijn erg blij dat wij voor Reinders hebben gekozen!
12 juli 2018
aankoop van een eerste huis in mei 2018

"Zeer tevreden"

10
Wij hebben een super hypotheekadviseur gehad. Tijdens de eerste afspraak nam hij ruim de tijd om ons alles uit te leggen/ te rekenen. Hij heeft ons zeer goed geadviseerd. Wij konden hem altijd bereiken voor iedere vraag en reageert altijd erg snel op zijn mail.
10 juli 2018
aankoop van een ander huis in juni 2018

"Zeer goede ervaring met adviseur"

10
Vrienden van ons hebben Reinders Assurantien aanbevolen. Zij hadden hele goede ervaringen met de adviseur als het gaat om advies omtrent hypotheek mogelijkheden en alles wat erbij komt kijken, te denken valt aan bijvoorbeeld verzekeringen die van belang kunnen zijn voor de privésituatie. Ook wij kunnen ons aansluiten bij onze vrienden. We hebben de samenwerking met de adviseur als zeer professioneel en prettig ervaren. Bij het adviseren denkt hij mee en neemt ook je privésituatie in overweging in het hele traject van mogelijkheden. Daarnaast hebben wij de flexibiliteit en bereikbaarheid van de adviseur als een groot pluspunt ervaren. Zoek je een adviseur die ook een stap extra wil zetten om samen met jou tot een passende oplossing te komen, dan ben je bij Reinders Assurantien op het juiste adres. Bedankt, met jou hulp zijn we een stap dichterbij om ons droomhuis te kunnen realiseren.
12345678910volgende

Details

KvK-nummer
04073215
AFM-nummer
12008604
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:30
Dinsdag*
08:30 - 17:30
Woensdag*
08:30 - 17:30
Donderdag*
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. H.G. Regtop
Dhr. H.G. Regtop
Hypotheekadviseur Dhr. A. van der  Sluis
Dhr. A. van der Sluis

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.870,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Starters advies en bemiddeling € 1.495,-
Doorstromers advies en bemiddeling € 1.870,-
Zelfstandigen voorlegkosten € 150,- / bemiddeling € 1.870,-.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: