Details hypotheekadviseur

Modem 22b
7741MJ Coevorden
Telefoonnummer Reinders Assurantien
0524-512070
Reinders Assurantien kantoorfoto
Klantcijfer: 8,2

Samenvatting

Prijs
€ 1.870 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,2. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 90 waarnemingen: 85 reviews en 5 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,2
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,8 (5 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:30
Dinsdag*
08:30 - 17:30
Woensdag*
08:30 - 17:30
Donderdag*
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

98% beveelt Reinders Assurantien aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

85 reviews voor Reinders Assurantien

Gesorteerd op
12 juli 2018nieuw!
aankoop van een eerste huis in mei 2018

"Zeer tevreden"

10
Wij hebben een super hypotheekadviseur gehad. Tijdens de eerste afspraak nam hij ruim de tijd om ons alles uit te leggen/ te rekenen. Hij heeft ons zeer goed geadviseerd. Wij konden hem altijd bereiken voor iedere vraag en reageert altijd erg snel op zijn mail.
10 juli 2018nieuw!
aankoop van een ander huis in juni 2018

"Zeer goede ervaring met adviseur"

10
Vrienden van ons hebben Reinders Assurantien aanbevolen. Zij hadden hele goede ervaringen met de adviseur als het gaat om advies omtrent hypotheek mogelijkheden en alles wat erbij komt kijken, te denken valt aan bijvoorbeeld verzekeringen die van belang kunnen zijn voor de privésituatie. Ook wij kunnen ons aansluiten bij onze vrienden. We hebben de samenwerking met de adviseur als zeer professioneel en prettig ervaren. Bij het adviseren denkt hij mee en neemt ook je privésituatie in overweging in het hele traject van mogelijkheden. Daarnaast hebben wij de flexibiliteit en bereikbaarheid van de adviseur als een groot pluspunt ervaren. Zoek je een adviseur die ook een stap extra wil zetten om samen met jou tot een passende oplossing te komen, dan ben je bij Reinders Assurantien op het juiste adres. Bedankt, met jou hulp zijn we een stap dichterbij om ons droomhuis te kunnen realiseren.
2 juli 2018
aankoop van een eerste huis in juli 2018

"Duidelijk, persoonlijk en professioneel"

9
Het eerste huis dat we gingen kopen waardoor er erg veel op ons af kwam. Goed geholpen door onze adviseur. Duidelijke en snelle communicatie. Zeker aan te bevelen.
15 juni 2018
aankoop van een ander huis in juni 2018

"Prettig en kundig advies"

10
De adviseur neemt alle tijd voor je en wil het je meerdere keren uitleggen wanneer je het niet snapt. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren!!! En zouden we ook bij iedereen Reinders Assurantien willen adviseren.
8 juni 2018
aankoop van een eerste huis in april 2018

"Vriendelijk, zorgvuldig en attent!"

10
De adviseur heeft mij een plezierige ervaring meegegeven met het kopen van mijn eerste huis. Daarnaast heeft hij mij op een zeer zorgvuldige wijze meegenomen in het proces.
2 juni 2018
aankoop van een ander huis in april 2018

"Goed en helder advies"

8
Het advies was vanaf het 1e moment goed duidelijk en helder. Alle mogelijkheden zijn besproken en denken met je mee over de beste mogelijke keuze. Ze zijn goed bereikbaar, zowel via de mail als via de app.
8 mei 2018
aankoop van een eerste huis in december 2017

"Goed, bondig advies. "

9
Adviseur kwam aan huis. Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan door de adviseur.
26 april 2018
aankoop van een eerste huis in april 2018

"Prettig advies en goede uitleg "

9
Goede uitleg van datgene wat nodig is. Prettig in contact en in afstemming. Het gevoel kunnen hebben om bepaalde dingen 'los te laten' en daarnaast wel op de hoogte zijn van de acties/taken die lopen. Top!
20 april 2018
aankoop van een eerste huis in april 2018

"Deskundig, duidelijk, meedenkend"

10
We hebben zeer goede ervaring met reinders assurantiën We hebben duidelijk advies en goede begeleiding gehad Hij is duidelijk en deskundig. Denkt mee, maakt tijd en zoekt alles nauwkeurig voor je uit. Altijd bereikbaar en direct duidelijk antwoord op al je vragen Hadden direct een goed en vertrouwd gevoel Kortom: AANRADER
20 april 2018
aankoop van een ander huis in februari 2018

" adviseur met gemakkelijk te maken afspraken"

10
De adviseur kwam bij ons op bezoek en was altijd beschikbaar. Uitleg niet ingewikkeld maar gewoon in jip en janneke taal. Er werd echt met ons mee gedacht.
123456789volgende

Details

KvK-nummer
04073215
AFM-nummer
12008604
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:30
Dinsdag*
08:30 - 17:30
Woensdag*
08:30 - 17:30
Donderdag*
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. H.G. Regtop
Dhr. H.G. Regtop
Hypotheekadviseur Dhr. A. van der  Sluis
Dhr. A. van der Sluis

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.870,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Starters advies en bemiddeling € 1.495,-
Doorstromers advies en bemiddeling € 1.870,-
Zelfstandigen voorlegkosten € 150,- / bemiddeling € 1.870,-.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: