Details hypotheekadviseur

Marktplein 152
7811BA Emmen
Telefoonnummer De Hypotheker Emmen
0591-640800
De Hypotheker Emmen kantoorfoto
Klantcijfer: 7,4

Samenvatting

Prijs
€ 2.990 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,4. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 33 waarnemingen: 26 reviews en 7 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,4
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (7 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:45 - 19:30
Dinsdag
08:45 - 19:30
Woensdag
08:45 - 19:30
Donderdag
08:45 - 19:30
Vrijdag
08:45 - 17:00
Zaterdag
Zondag

77% beveelt De Hypotheker Emmen aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig

26 reviews voor De Hypotheker Emmen

Gesorteerd op
7 maart 2019
afsluiten van een hypotheek in januari 2019

"Slecht"

0
Wij hebben een (vreemd) gesprek gehad met de adviseur. Hij heeft ons onjuist geïnformeerd waardoor we met een schrikbeeld en een slecht gevoel weer zijn vertrokken. Echter bij een andere Hypotheekadviseur in Emmen was de oplossing binnen enkele weken gevonden. Hulde voor deze adviseur.
16 maart 2017
aankoop van een ander huis in februari 2017

"Prima en duidelijk advies"

9
Prima en duidelijk advies, goed geholpen en hierdoor goed afgehandeld
20 januari 2017
aankoop van een ander huis in december 2016

"Klantvriendelijk en meedenkend!"

9
Ik kan het bureau aanbevelen, het advies was helder en duidelijk. We werden vriendelijk en netjes geholpen
11 januari 2017
aankoop van een eerste huis in december 2016

"Vriendelijk, deskundig, persoonlijk."

10
Persoonlijk advies op maat gemaakt. Was zeer deskundig en begreep dat ik dat niet was. Heeft elke keus toegelicht en beargumenteerd, alles op zo'n manier dat het toepasselijk was op mijn persoonlijke situatie.
28 oktober 2016
aankoop van een eerste huis in oktober 2016

"Goed geluisterd, goed advies"

9
Goed geluisterd en doorgevraagd om onze behoefte en plannen scherp te krijgen en voorzien van een goed advies en offerte waarmee we tevreden zijn
13 oktober 2016
aankoop van een ander huis in september 2016

"Helder en transparant."

10
Duidelijke uitleg over hypotheek. Ze maken het niet mooier als het is maar denken wel met je mee.
28 januari 2014
aankoop van een eerste huis in januari 2014

"**** is vriendelijke en humoristische man."

8
Hij geeft je het gevoel dat je hem kunt vertrouwen. Als oud-politieman maakt hij ook een integere indruk.
10 mei 2013
aankoop van een eerste huis in januari 2013

"Kosten voor eerste gesprek, dure bemiddeling"

6
Bij binnenkomst direct te horen gekregen dat ik een rekening (250,-) zou krijgen als ik na een tijdje niet in zee zou gaan met de Hypotheker, daar kwam het op neer. Omdat de informatiebehoefte aanwezig was toch maar akkoord gegaan en hiervoor getekend. Een nette map meegekregen met een duidelijk verhaal, dat was allemaal prima. Nu kon ik een woning gaan zoeken binnen een bepaalde prijsklasse. Na een woning gezien te hebben een tip gekregen m.b.t. een hypotheekadviseur van een andere organisatie. Inmiddels hier mijn hypotheek laten regelen en een huis gekocht. Achteraf was het tekenen voor die 250 volstrekt belachelijk en heb ik zo ongeveer 2000 euro bespaard op de bemiddelingskosten! Prima adviseur met duidelijke verhalen, maar de kosten maken het niet aantrekkelijk.
22 oktober 2012
aankoop van een eerste huis in mei 2012

"Goed advies"

9
We hebben van ***** uitstekend advies gehad en heeft ons goed geholpen van begin tot eind.
4 september 2012
aankoop van een eerste huis in juli 2012

"goede informatie en zoeken het beste voor u"

9
ze helpen je heel goed, en nemen de tijd voor jou en je gezin om alles goed te regelen en dat het goed op papier komt ! dus gewoon goede service
123volgende

Details

KvK-nummer
4066276
AFM-nummer
12010105
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:45 - 19:30
Dinsdag
08:45 - 19:30
Woensdag
08:45 - 19:30
Donderdag
08:45 - 19:30
Vrijdag
08:45 - 17:00
Zaterdag
Zondag

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 995,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.990,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Voor ons advies en onze bemiddeling betaalt u bij De Hypotheker een basisbedrag. Het basisbedrag geldt in de meeste gevallen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan een ander bedrag gelden. Denk bijvoorbeeld aan de situaties als zelfstandig ondernemerschap, het aanvragen van een starterslening, inbrengen van bestaande verzekeringen in een nieuwe hypotheek, scheiding of BKR codering. Heeft u een serviceabonnement van De Hypotheker, dan zijn de kosten voor een eventuele aanpassing van uw hypotheek lager. Als klant wordt u tijdig geïnformeerd op welk moment u met welke kosten te maken krijgt. Dat bedrag wordt vermeld in de opdracht tot dienstverlening. Tot het moment dat we de opdracht tot dienstverlening overeengekomen zijn, zijn de gesprekken voor rekening van De Hypotheker.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: