Details hypotheekadviseur

Weerdingerstraat 21
7815SB Emmen
Telefoonnummer Mijn Hypotheek Emmen
088-1815030
Mijn Hypotheek Emmen kantoorfoto
Klantcijfer: 7,7

Samenvatting

Prijs
€ 2.250 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,7. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 39 waarnemingen: 30 reviews en 9 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,7
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,5 (9 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:00
Dinsdag*
08:30 - 17:00
Woensdag*
08:30 - 17:00
Donderdag*
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt Mijn Hypotheek Emmen aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig
– (0 reviews)

30 reviews voor Mijn Hypotheek Emmen

Gesorteerd op
12 januari 2017
aankoop van een ander huis in december 2016

"duidelijk, helder en met humor!"

9
De adviseur wist ons met veel geduld en kritische blik alles helder uit te leggen zodat wij met een fijn gevoel nu ons nieuwe huis gaan bouwen!
12 juli 2016
aankoop van een eerste huis in februari 2016

"Deskundig advies, met oog voor detail"

8
Voor onze 1e woning hebben we onze hypotheek bij de adviseur ondergebracht. Omdat ik zelfstandig ondernemer ben zitten hier wat haken en ogen aan. Echter heeft de adviseur ons keurig door het hele proces heen begeleid en ons voorzien van een deskundig en goed advies. Wij zouden de adviseur dan ook van harte aanbevelen en komen zeker nog weer eens terug!
20 juni 2016
oversluiten van de hypotheek in april 2016

"Goed advies, geluisterd en uitstekend uitgevoerd."

9
Kantoor is goed te bereiken. We hebben nu alles bij Unive. Er is goed naar onze wensen geluisterd en uitgevoerd en een eerlijk advies
29 september 2015
oversluiten van de hypotheek in augustus 2015

"Vriendelijk en deskundig advies. "

9
We zijn zeer prettig geholpen. Alles was goed en deskundig geregeld en van a tot z een prima begeleiding gehad. Oog voor details en alles op een duidelijke en rustige manier uitgelegd. Neemt ook wat extra moeite om iets voor je te regelen. Kortom een prettig persoon. Ik zou zeker een volgende keer weer een beroep op hem doen.
18 maart 2015
aankoop van een eerste huis in februari 2015

"Zeer goed advies"

9
De adviseur nam de tijd met uitleggen en heeft ervoor gezorgd dat de aanvraag in een zo kort mogelijke tijd beoordeeld is.
25 februari 2015
aankoop van een eerste huis in januari 2015

"fijn en duidelijk advies"

9
Hij heeft veel voor ons betekend bij de aankoop van de woning.
16 december 2014
aankoop van een ander huis in november 2014

"Deskundig, betrokken, scherp"

9
Deze adviseur is recht door zee en heeft oog voor detail. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij kunnen hem bij iedereen aanbevelen. Hij begreep onze situatie en heeft ons op deskundige wijze door het hele traject geloodst, van oriëntatiefase tot en met de notaris. Ook toen er enige tijdsdruk op de hypotheekaanvraag kwam te staan, hield hij ons constant op de hoogte van de ontwikkelingen en zorgde ervoor dat alles tijdig rond kwam. Onze complimenten gaan wat dat betreft uit naar het het hele team van Mijn Hypotheek.
16 december 2014
aankoop van een ander huis in december 2014

"Deskundig, betrouwbaar en alles onder controle"

10
De constructie die wij aan wilden gaan was alles behalve standaard. De heer ***** heeft ons goed begeleid in het gehele traject. Hij zag onze constructie niet als een interessante uitdaging maar was deskundig en bewaakte de voortgang van het gehele proces. De heer ***** had net dat beetje extra dat wij zochten in een hypotheekadviseur.
9 december 2014
aankoop van een ander huis in november 2014

"Duidelijk en helder advies"

10
Het advies dat we van de adviseur hebben gekregen was duidelijk geformuleerd voor leken zoals wij. Alle mogelijkheden zijn besproken en de adviseur nam alle tijd om dit ook uit te leggen. Ook bij vragen of onduidelijkheden na onze gesprekken konden we ten alle tijde contact opnemen en hebben we snel antwoord gekregen. Naar ons idee zijn we op een informele maar professionele manier geadviseerd door iemand die weet waar hij het over heeft, super dus!
30 november 2014
aankoop van een ander huis in mei 2014

"Persoonlijk ,gedegen en eerlijk"

10
Ik kan de adviseur aanbevelen. Hij gaat rustig te werk en legt alles top uit en geeft persoonlijke aandacht
123volgende

Details

KvK-nummer
08000861
AFM-nummer
12016469
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:00
Dinsdag*
08:30 - 17:00
Woensdag*
08:30 - 17:00
Donderdag*
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Henk Bouwmeester
Henk Bouwmeester

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.000,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.250,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Wij werken op basis van een vast tarief ongeacht de hoogte van de lening. Een eerste, oriënterend, gesprek is gratis.
Een uitgebreider overzicht over onze beloning kunt u lezen in ons dienstverleningsdocument. Deze kunt u downloaden op onze site: www.mijnhypotheek.eu
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: