Details hypotheekadviseur

Stationsweg 70
7941HG Meppel
Telefoonnummer De Hypotheker Meppel
0522-263637
De Hypotheker Meppel kantoorfoto
Klantcijfer: 7,7

Samenvatting

Prijs
€ 2.990 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,7. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 97 waarnemingen: 83 reviews en 14 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,7
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,5 (14 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag

96% beveelt De Hypotheker Meppel aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig

83 reviews voor De Hypotheker Meppel

Gesorteerd op
22 juni 2017
aankoop van een eerste huis in februari 2017

"Ontzettend goede ervaring!"

10
Als starter is een huis kopen ontzettend spannend. Om die reden hebben we ervoor gekozen om naar de hypotheker te gaan en dit is zeker zonder spijt. Elke vraag die ik had werd beantwoord en door de spanning van een eerste huis, raakte ik bijvoorbeeld snel in paniek. De mensen bij de hypotheker waren, ondanks het vele bellen, altijd vriendelijk en hebben alles gedaan wat we besproken hadden. Ook was de geruststelling ontzettend prettig. Daarnaast is het fijn dat de hypotheker onafhankelijk is en dus kijken naar wat het beste bij ons past en wat we wilden. Ik raad (vooral starters) aan om naar de hypotheker te gaan!
10 februari 2017
oversluiten van de hypotheek in januari 2017

"goed en deskundig advies, klantvriendelijk"

9
zie hierboven. geen nadere toelichting nodig lijkt mij
23 oktober 2015
aankoop van een eerste huis in augustus 2015

"Goed en duidelijk advies. "

9
Goed geholpen en duidelijk advies. Je kan er altijd terecht voor vragen en krijgt snel antwoord. Zijn erg goed voorzien van advies!
6 oktober 2015
aankoop van een eerste huis in september 2015

"Super service en mooi compleet pakket"

10
De advisering is super geweest. Altijd goed te woord gestaan en geholpen bij al onze vragen. Het mooie is dat je bij De Hypotheker het hele pakket kan regelen. Van de hypotheek tot aan de verzekeringen. Alles super geregeld!
23 juli 2015
aankoop van een eerste huis in mei 2015

"goed en duidelijk advies, snelle service!"

10
Bij het kopen van ons eerste huis zijn wij zeer goed geholpen! Ik kan de hypothekeren Meppel aanbevelen bij iedereen!
24 augustus 2014
aankoop van een eerste huis in november 2013

"zeer goed geholpen"

9
Ze hebben alles rustig en duidelijk uitgelegd, als starter was ik daar heel blij mee.
31 juli 2014
aankoop van een eerste huis in september 2013

"Goed en duidelijk advies. Praktisch uitgelegd."

10
Ik kan het kantoor aanbevelen, omdat je (ook als starter) duidelijk advies krijgt waarbij je al je vragen kunt stellen. Er wordt alle tijd genomen voor je vragen.
24 juli 2014
aankoop van een eerste huis in juni 2014

"Goed geholpen"

10
Goed advies gehad, denkt ook aan de dingen waar ik zelf nooit aan had gedacht. Zeer te vreden.
12 juni 2014
aankoop van een eerste huis in februari 2014

"Super geholpen bij eerste hypotheek"

10
In februari hadden wij ons eerste huis op het oog. Zonder enig idee te hebben over hypotheken zijn we naar ***** gegaan. Deze heeft ons erg goed geholpen van begin tot zelfs de voorlopige aangifte. Hij heeft alles erg duidelijk uitgelegd zodat we nu alles snappen wat hij heeft gedaan en wat bij een hypotheek komt kijken. Mede dankzij de hypotheker wonen wij nu erg fijn!
2 mei 2014
aankoop van een eerste huis in januari 2014

"Heel duidelijk en eerlijk advies."

10
Dit is de aankoop van mijn eerste huis. Ik voelde me gelijk erg op mijn gemak bij ****. Hij geeft heel duidelijk advies over wat ik beter wel en niet kan doen. En met mijn vragen kan ik altijd bij hem terecht. Het voelt goed en vertrouwt.
123456789volgende

Details

KvK-nummer
4074004
AFM-nummer
12010105
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. M. Gravenmaker
Dhr. M. Gravenmaker
Hypotheekadviseur Dhr. J Nienhuis
Dhr. J Nienhuis

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 995,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.990,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Voor ons advies en onze bemiddeling betaalt u bij De Hypotheker een basisbedrag. Het basisbedrag geldt in de meeste gevallen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan een ander bedrag gelden. Denk bijvoorbeeld aan de situaties als zelfstandig ondernemerschap, het aanvragen van een starterslening, inbrengen van bestaande verzekeringen in een nieuwe hypotheek, scheiding of BKR codering. Heeft u een serviceabonnement van De Hypotheker, dan zijn de kosten voor een eventuele aanpassing van uw hypotheek lager. Als klant wordt u tijdig geïnformeerd op welk moment u met welke kosten te maken krijgt. Dat bedrag wordt vermeld in de opdracht tot dienstverlening. Tot het moment dat we de opdracht tot dienstverlening overeengekomen zijn, zijn de gesprekken voor rekening van De Hypotheker.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: