Details hypotheekadviseur

Nederlandstraat 74
1363DB Almere
Telefoonnummer Advies Nederland
0368080485
Advies Nederland kantoorfoto

Samenvatting

Prijs
€ 2.995 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,3. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 62 waarnemingen: 62 reviews en 0 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

Onbekend

Independer kan het klantcijfer niet tonen, omdat we nog niet genoeg beoordelingen over dit kantoor hebben ontvangen.

Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Onbekend

Independer heeft nog niet genoeg beoordelingen ontvangen om een cijfer te kunnen tonen.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

84% beveelt Advies Nederland aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
10,0 (1 review)
Verhogen
Overig

62 reviews voor Advies Nederland

Gesorteerd op
20 februari 2019
oversluiten van de hypotheek in maart 2019

"Brief gehad van de curator"

10
Ik schrok van de brief dat Advies Nederland failliet was. Er zijn nieuwe eigenaren gekomen en mijn dossier is opgepakt en nu afgehandeld. Super blij mee.
8 februari 2019
oversluiten van de hypotheek in april 2018

"Waardeloos, 2 keer niets."

1
Het faillissement van dit kantoor is op 07-02-2019 uitgesproken. Het duurde eindeloos lang, er gebeurde nagenoeg niets. Op het laatst werd er niet meer op telefoon, whatsapp, of mail gereageerd. Wel zitten we nu met dubbele hypotheeklasten. Een zeer ongenoeglijke resultaat. Eind april vorig jaar begonnen en nu niets. Om depressief van te worden. Ik hoop op geen doorstart, einde verhaal.
4 februari 2019
afsluiten van een hypotheek in december 2018

"Duur en niet attent"

0
Adviseur doet weinig en vraagd veel geld voor redelijk eenvoudige advies. Hoort weinig van adviseur, weinig hulp bij formulieren invullen. De meeste reviews moeten wel fake zijn.
28 januari 2019
aankoop van een ander huis in december 2018

"Slechte communicatie. Niet professioneel."

0
Niet nakomen gemaakte afspraken, geen overeenkomst willen maken, vage organisatieopzet en kosten die niet helder verdeeld worden tussen Advies Nederland en de adviseur. All-in is geen All-in! NIET mee in zee gaan!!!!
15 december 2018
oversluiten van de hypotheek in november 2018

"Vasthoudend!"

9
Het koste veel moeite om tot oversluiting te komen. De vasthoudendheid en deskundigheid van de adviseur hebben uiteindelijk een zeer mooi resultaat opgeleverd.
21 november 2018
oversluiten van de hypotheek in juli 2018

"Fijn kantoor"

10
Wij zijn goed geholpen door Advies Nederland bij het oversluiten van onze hypotheek. De adviseur heeft goed de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Fijn kantoor!
20 november 2018
oversluiten van de hypotheek in augustus 2018

"Tevreden"

10
Wij zijn zeer tevreden met het advies en de gehele afwikkeling daarvan. Het is vanaf het eerste tot het laatste gesprek een zeer prettige samenwerking geweest. Er is zeer goed geluisterd naar onze wensen. Daarna is er zeer goed gekeken naar de mogelijkheden, het resultaat een hogere hypotheek tegen gunstigere voorwaarden als voorheen. Wij zijn er dus niet alleen financieel gunstig uitgekomen, maar ook de vorm waarin alles is verwerkt geeft ons een tevreden gevoel.
12 november 2018
aankoop van een eerste huis in mei 2018

"Betrouwbaar advies"

10
Als starter is het van belang dat er goed naar je geluisterd wordt en vooral dat er gekeken wordt naar wat het beste is voor jou. Ieder mens is anders en heeft daardoor ook andere eisen. Advies Nederland heeft jaren ervaring en heeft mij een goed, duidelijk en eerlijk advies gegeven wat bij mij past. Daarom zou ik hun zeker adviseren bij andere woningzoekende die een huis gaan kopen en/of verbouwen.
11 november 2018
aankoop van een ander huis in november 2018

"Fijne samenwerking"

10
Ik kan met Advies Nederland goed kunnen overleggen over de mogelijkheden.
10 november 2018
oversluiten van de hypotheek in juni 2018

"Aanbeveling"

9
Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat zij ons een advies op maat hebben gegeven wij zijn hier zeer tevreden over. tiijdens de periode tussen het advies en overdracht hebben ze ons op de hoogte gehouden van de veranderingen (lees overdrachts belasting, rente verlagingen)You
1234567volgende

Details

AFM-nummer
12020207

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Suresh Kanoli
Suresh Kanoli
Hypotheekadviseur Marthijn Kool
Marthijn Kool
Hypotheekadviseur Joep Mantel
Joep Mantel
Hypotheekadviseur Ton Onder De Linden
Ton Onder De Linden

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.995,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: