Details hypotheekadviseur

Azorenweg 19
1339VJ Almere
Telefoonnummer Bestevaer Assurantien
036-8449015
Bestevaer Assurantien kantoorfoto
Klantcijfer: 8,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.550 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 166 waarnemingen: 140 reviews en 26 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,3 (26 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 16:30
Zaterdag
Zondag
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2017 winnaar in de regio Flevoland

97% beveelt Bestevaer Assurantien aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

140 reviews voor Bestevaer Assurantien

Gesorteerd op
10 januari 2019
aankoop van een ander huis in november 2018

"Goed advies, persoonlijke benadering."

10
De adviseur heeft ons goed geholpen. Wij moesten in heel korte tijd onze hypotheek geregeld hebben. Hij maakte direct tijd voor ons en we konden hem altijd bereiken voor vragen. Neemt de tijd ook achteraf om alles duidelijk uit te leggen en je van advies te voorzien betreft verzekeringen. Hij is erg flexibel. Zo stond hij bijvoorbeeld ook open om in de avonduren het eerste gesprek te laten plaatsvinden. Ook heeft hij handige connecties voor bijvoorbeeld de notaris en taxateurs. Kortom wij zijn zeer tevreden!
18 december 2018
verhogen van de hypotheek in oktober 2018

"Zet zich écht in voor zijn klanten!"

10
De adviseur zet zich écht in voor zijn klanten. Hij is oprecht en eerlijk en doet er alles aan om het juiste einddoel te halen, samen met zijn klant. Ook zijn snelheid is top. Hij denkt ook mee, waardoor de kans van slagen groter is.
5 december 2018
aankoop van een ander huis in juli 2018

"Fijne gesprekken met een goed resultaat"

10
Naast ons huis hebben we ook onze verzekeringen bij de adviseur ondergebracht. Hij heeft een persoonlijke benadering, reageert snel en heeft de zaken helder voor ons op papier gezet. Onze situatie is niet een standaardsituatie (tweede woning naast hoofdwoning, eigen bedrijf) maar hij kon alles goed uitzoeken wat betreft financieringsmogelijkheden.
16 november 2018
aankoop van een ander huis in oktober 2018

"Goed, betrouwbaar, verklaarbaar en verantwoord"

10
Wij doen aan een aantal jaren zaken met Bestevaer. Eerst iets met verzekeringen ivm koopwoning, daarna een oversluiting wat zeer gunstig uitpakte en nu een aankoop nieuwbouw. Dat zegt voldoende over onze samenwerking. Bestevaer geeft betrouwbaar advies op maat. Er wordt rekening gehouden met de klantenvraag en het prettige is dat je zoveel vragen mag stellen als je wilt tot je zeker bent van je zaken. Ze denken actief mee en dienen zelf ook voorstellen aan daar waar de klant in vastloopt of een mening van een ander nodig heeft. Kortom een prettige samenwerking.
14 november 2018
aankoop van een ander huis in november 2018

"Ervaren, betrouwbaar en ontzorgend!"

10
Paar jaar geleden zijn wij voor het oversluiten van onze hypotheek bij Bestevaer Assurantien terecht gekomen. Nu was het tijd voor de volgende stap. Onze huidige woning hebben wij te koop gezet en tegelijkertijd een ander huis gekocht. Dit levert een hoop stress en geregel op. Het lastige is als je geen verstand hebt van hypotheken en procedures rondom koop en verkoop. Dan heb je baat bij Bestevaer Assurantien. Wij zijn tijdens dit proces ontzettend ontzorgd. Bestevaer heeft alles tot aan de punt en komma geregeld en heeft ons in het proces meegenomen zodat wij alle deadlines konden halen. Naast het ontzorgen is de duidelijke communicatie en simpele uitleg een van de sterkste kanten van Bestevaer. Zoek je een betrouwbare adviseur die in begrijpelijke taal je advies kan geven, dan zit je bij Bestevaer Assurantien aan het juiste adres!
9 november 2018
aankoop van een eerste huis in november 2018

"Hele goede service! "

10
De adviseur is een hele bekwame en competente adviseur. Hij maakt ruim de tijd voor de klanten en beantwoord alle vragen met een duidelijk en begrijpelijk verhaal.
15 augustus 2018
aankoop van een ander huis in mei 2018

"Al jaren betrouwbaar"

9
Ik heb al sinds 2005 contact met Bestevaer voor aan- en verkoop van huizen, oversluiten en verzekeringen. Altijd prima bereikbaar, goede en duidelijk communicatie en zeer prettige samenwerking
15 augustus 2018
aankoop van een eerste huis in juli 2018

"Top advies "

10
De adviseur ken ik nu al een tijd ivm advisering verzekeringen voor zowel huurwoning als auto's en motoren. Hij heeft mij hierin altijd goed geadviseerd. En nu als klap op de vuurpijl ook geholpen met mijn aankoop van woning. Er is altijd tijd voor je ook al betekend dit dat hij savonds naar je toe moet komen. Wat dat betreft een heel fijn kantoor om mee samen te werken.
22 juni 2018
aankoop van een ander huis in juni 2018

"Fantastisch geholpen!!!"

10
Mocht je ooit advies nodig hebben, dan ben je hier zeker aan het goede adres. De adviseur is zeer vakkundig en legt alles goed uit in begrijpelijke taal. Het was fijn om te merken dat de adviseur begaan is met de situatie, als ik hem even nodig had was hij er meteen, echt top! Bestevaer mag onze zaken dan ook blijven behartigen, zij weten hoe het echt moet. Dus zeker een aanrader.
7 juni 2018
aankoop van een ander huis in april 2018

"Goed en betrouwbaar"

10
Een gedegen advies, wat echt goed past bij mijn persoonlijke situatie. Met aandacht voor wat ik belangrijk vind.
12345678914volgende

Details

KvK-nummer
39087309
AFM-nummer
12017336
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 16:30
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Bart van Disseldorp
Bart van Disseldorp

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.550,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: