Details hypotheekadviseur

Azorenweg 19
1339VJ Almere
Telefoonnummer Bestevaer Assurantien
036-8449015
Bestevaer Assurantien kantoorfoto
Klantcijfer: 8,8

Samenvatting

Prijs
€ 2.550 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,8. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 154 waarnemingen: 128 reviews en 26 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,8
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,6 (26 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 16:30
Zaterdag
Zondag

97% beveelt Bestevaer Assurantien aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig

128 reviews voor Bestevaer Assurantien

Gesorteerd op
19 april 2018nieuw!
afsluiten van een hypotheek in mei 2018

"Perfect advies en met veel tijd en geduld."

10
ik zou voor 100% dit bedrijf aanbevelen, omdat de adviseur je alles met veel geduld verteld waarom het beter is bepaalde zaken anders of juist niet anders te doen. ik leer er veel van, en heb ontzettend veel vertrouwen gekregen door dat je echt te maken heb met vakmensen en die weten waar het om gaat. En ook persoonlijk nog eens heel goed met de mensen om gaat, in 1 woord ( voortreffelijk ), ze stellen je echt op je gemak, en dat is heel belangrijk, je hoeft je geen zorgen te maken ( heerlijk toch )
18 april 2018nieuw!
aankoop van een ander huis in januari 2018

"Uitstekende begeleiding"

9
Ik wil de adviseur heel hartelijk bedanken voor zijn begeleiding tijdens het traject. Enkele steekwoorden: deskundig, snel, duidelijk, ontzorgend, oplossingsgericht, behulpzaam, vertrouwen. Ik beveel je van harte aan!
17 april 2018nieuw!
afsluiten van een hypotheek in januari 2018

"Capabel, betrokken en pro-actief!"

10
De adviseur heeft veel verstand van zaken, en legt de dingen duidelijk uit. Als de situatie erom vraagt weet hij een tandje bij te schakelen zodat deadline's kunnen worden gehaald. Verder houden hij en de adviseur je perfect op de hoogte van wat nodig is.
Reactie van Bestevaer Assurantien
Hartelijk dank voor jouw enthousiaste review Erik, fijn!
12 april 2018
oversluiten van de hypotheek in maart 2018

"Kennis van zaken en altijd bereikbaar!"

10
De adviseur adviseert mij al ruim 10 jaar naar alle tevredenheid zowel op particulier als zakelijk vlak. Door zijn kennis van zaken en altijd advies op maat is Bestavear assurantiën een goede partner.
Reactie van Bestevaer Assurantien
Hartelijk dank voor jouw enthousiasme & waardering Lukas, op naar de volgende 10 jaar ;-)
20 maart 2018
afsluiten van een hypotheek in december 2017

"Verlenen goede service met een stap extra "

10
Wij zijn zeer te spreken over Bestevaer Assurantien,. Ze zijn heel nauwkeurig en leggen alles tot in te puntjes aan je uit. Ze zijn makkelijk te bereiken en je krijgt zeer snel reactie van ze! De adviseur is geinteresseerd in zijn klanten en daardoor geeft hij passende adviezen die voldoen aan ieder zijn wensen.
Reactie van Bestevaer Assurantien
Hartelijk dank Rachel voor jouw warme woorden, fijn dat jullie zo blij zijn.
28 februari 2018
aankoop van een eerste huis in februari 2018

"Superservice"

10
Één ieder die een hypotheek wilt afsluiten of informatie wilt hebben over dergelijke zaken kan ik Bestevaer Assurantien zeker aanbevelen. Je word snel geholpen erg snel of dit nu telefonisch is of via de mail je hebt binnen een uur een antwoord op je vraag. Ben je ergens niet zeker van of onzeker over dan kan je op elk gewenst moment contact opnemen en weet je weer snel waar je aan toe bent. Het contact wat je onderling hebt heb ik als erg prettig ervaren en ben je bij Bestevaer Assurantien ook zeker geen `nummertje`. Ook is het erg fijn dat je geen extra kosten hoeft te maken, je weet waar je voor betaald. Ook nemen ze contact op over kosten die niet nodig zijn daardoor bespaar je weer geld. Kortom: vriendelijk personeel, persoonlijk, direct, snel, zeer goede service en erg betrouwbaar.
Reactie van Bestevaer Assurantien
We doen ons best Michael, erg fijn dat jullie dat op deze wijze waarderen! Groetjes team Bestevaer Assurantiën.
27 februari 2018
aankoop van een eerste huis in februari 2018

"top service, prettig en persoonliijk"

10
Ik geef nooit een 10 maar voor deze service kan ik niet lager geven. Ik werd snel en persoonlijk geholpen. De communicatie (meestal via mail of telefonisch) verliep soepel. Ik had altijd binnen twee uur antwoord op elke vraag of onzekerheid die ik had. Er werd gekeken naar mijn situatie, wat nodig was aan financiën en wat mogelijk overbodig zou zijn zodat ik niet teveel betaalde door dingen te doen die niet nodig waren. Verder merkte ik dat er veel kennis van zaken was (professioneel). Dit gaf een vertrouwd en veilig gevoel. Dit maakte onze samenwerking erg prettig, ik voelde me gehoord en geholpen.
24 februari 2018
oversluiten van de hypotheek in januari 2018

"Geweldig advies tot in de puntjes"

10
Geweldig advies gekregen. Hier wordt alles tot in de puntjes verzorgd naar al je wensen tot zover de regels en wetten het toestaan.
22 februari 2018
aankoop van een eerste huis in februari 2018

"Fantastische goede service"

10
Ik ben zeer tevreden met de service en hulp die ik heb ontvangen bij de koop van mijn eerste huis. ***** de financieel adviseur die mij heeft geholpen was zeer vriendelijk en nam de tijd om mij te helpen. Bij vragen werd ik altijd dezelfde dag nog terug gebeld of gemaild. Daarnaast ben ik stap voor stap door de procedure heen geleid. Ik kreeg eerlijk en duidelijk advies. En het mooiste van alles was vooral dat mijn hypotheek binnen een week geregeld was. Om bovenstaande reden heb ik ervoor gekozen om zo ook al mijn verzekeringen te laten lopen via Bestevear assurantie kantoor. Zeer betrouwbaar en behulpzaam!!!
9 februari 2018
afsluiten van een hypotheek in augustus 2017

"Luistert wat de wensen zijn en doet een stap extra"

10
De adviseur neemt de tijd voor zijn klanten. Hij neemt de tijd om zich in te leven in de financiele situatie en maakt vervolgens een gefundeerd advies gebaseerd op de mogelijkheden en de wensen van de klant. Daarna legt hij alles in mensentaal uit. Hij kijkt verder dan enkel de scherpste rente, maar zorgt ook dat de algemene voorwaarden van de hypotheekverstrekkers aansluiten op de wensen van de klant. Hij is zeer zorgzaam en medelevend in wat we willen.
12345678913volgende

Details

KvK-nummer
39087309
AFM-nummer
12017336
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 16:30
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Bart van Disseldorp
Bart van Disseldorp

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.550,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.