Details hypotheekadviseur

Azorenweg 19
1339VJ Almere
Telefoonnummer Bestevaer Assurantien
036-8449015
Bestevaer Assurantien kantoorfoto
Klantcijfer: 8,8

Samenvatting

Prijs
€ 2.550 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,8. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 143 waarnemingen: 117 reviews en 26 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,8
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,7 (26 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 16:30
Zaterdag
Zondag
Regio Flevoland

97% beveelt Bestevaer Assurantien aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig

117 reviews voor Bestevaer Assurantien

Gesorteerd op
22 januari 2018nieuw!
aankoop van een ander huis in november 2017

"Goed helder advies"

9
Ik ben al een aantal jaren klant bij de adviseur. Vorig jaar hebben mijn partner en ik diverse gesprekken gevoerd met hem omtrent de aankoop van een nieuwbouw woning. Hierbij heeft hij mij en mijn partner goed en helder advies gegeven, er wordt goed rekening gehouden met onze persoonlijke wensen. De adviseur denkt mee, en stelt de juiste vragen. Wij kregen een helder advies en kregen bij vragen snel antwoord. Kortom: wij zijn tevreden klant.
17 januari 2018nieuw!
aankoop van een eerste huis in oktober 2017

"Kwam er voor een adviesgesprek."

0
Kwam er voor een adviesgesprek, had handtekening gezet voor het uitzoeken van BKR.(2016) in 2017 langs geweest met nieuwe partner om te kijken of er wat was veranderd en of het haalbaar was voor een huis te kopen dus een informatief gesprek zonder acties. KOSTEN 750 EURO
Reactie van Bestevaer Assurantien
Beste Adriaan de Jong, samen kwamen wij schriftelijk overeen dat je de werkzaamheden ná het vrijblijvende gesprek dient te betalen. Dus ook de voorstellen die wij maakten m.b.t. jouw maximale hypotheek en bijbehorende maandlasten. Helaas wilde je geen gebruik maken van de mogelijkheid van het gespreid betalen van de nota. Wij wensen je veel succes toe in het zoeken van een leuke woning en hypotheek.
14 januari 2018
aankoop van een ander huis in januari 2018

"prima advies"

10
goed advies, goede uitleg, prettige ontvangst, duidelijke transacties. Adviseur denkt mee met de klant en luistert goed naar de klantwensen.
9 januari 2018
aankoop van een ander huis in december 2017

"Snel, deskundig, persoonlijk en betrokken"

10
Ik laat al jaren, naar meer dan volle tevredenheid, al mijn financiële zaken door Bestevaer Assurantien regelen. De werkwijze en aanpak heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Er is een persoonlijke en betrokken benadering die op maat toegesneden wordt op iedere unieke situatie. Dit gegeven, te samen met goede deskundigheid, jarenlange ervaring van het kantoor, de snelheid waarmee de diensten geleverd worden, de goede duidelijke communicatie en uitleg met proactief advies, maakt dit het beste kantoor waar ik ooit het genoegen mee gehad heb om zaken mee te mogen doen. Zo ook, bleek het geval, toen ik mijn voor mijn volgende woning Bestevaer benaderde voor het hypotheek advies. Ook hier blinkte het kantoor uit in alle hierboven genoemde punten. Het advies werd duidelijk toegelicht en ook hieruit bleek weer dat er gedegen werk verricht was om voor mij als klant het beste van het beste voor te schotelen. Bestevaer mag zich mijn inziens met recht het beste advieskantoor ooit noemen!
4 januari 2018
oversluiten van de hypotheek in december 2017

"Bij **** vaar je best"

8
De adviseur is goed bereikbaar, gaat goed in op je vragen en probeert een oplossing te vinden bij jouw persoonlijke situatie.
20 december 2017
oversluiten van de hypotheek in december 2017

"perfect geregeld"

10
ik beveel Bestevaer Assurantiën aan iedereen aan omdat ze alles snel regelen , goed contact , niet duur , vriendelijk personeel , denken mee met de klant en denken aan de klant. mijn hypotheek moest over gezet worden en daarbij de bijbehorende verzekeringen dat is binnen een korte tijd allemaal geregeld. zonder problemen allemaal keurig en goed geregeld bij voorbaat dank remko
5 december 2017
aankoop van een eerste huis in december 2017

"Snelle en betrouwbare service"

10
Mijn man en ik waren er klaar voor, de aankoop van onze eerste woning! Via mijn moeder zijn wij terecht gekomen bij Bestevaer Assurantiën waar wij al klant waren vanwege de lopende verzekeringen. Ons eerste gesprek was heel prettig. De adviseur geeft persoonlijk advies en luistert daarbij naar de wensen van de klant. Hij stelde ons gerust hoe spannend het proces ook was voor ons. Onze vragen werden vrijwel meteen beantwoordt. Daarnaast is de doorloopsnelheid bij Bestevaer Assurantiën is erg snel. Binnen 2 weken was onze hypotheek rond! De adviseur heeft veel kennis van het vak en is daarom echt een aanrader!
4 december 2017
aankoop van een ander huis in december 2017

"Helder en duidelijk advies"

9
Goede adviseur, goed luisterend, goed advies en prima begeleiding en aanrader.
26 november 2017
oversluiten van de hypotheek in oktober 2017

"Correct, eerlijk, beleefd!!"

10
Ik zou een ieder dit kantoor ten zeerste aanbevelen, ze komen hun gemaakte afspraken na en zijn zeer vakkundig!
2 november 2017
verlengen van de hypotheek in oktober 2017

"Vakkundige adviseur"

10
De adviseur neemt de tijd voor uitleg en belicht alle mogelijkheden waardoor wij een weloverwogen keuze hebben kunnen maken. Wij zijn zeer tevreden.
12345678912volgende

Details

KvK-nummer
39087309
AFM-nummer
12017336
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 16:30
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Bart van Disseldorp
Bart van Disseldorp

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.550,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.