Details hypotheekadviseur

Azorenweg 19
1339VJ Almere
Telefoonnummer Bestevaer Assurantien
036-8449015
Bestevaer Assurantien kantoorfoto
Klantcijfer: 8,5

Samenvatting

Prijs
€ 2.550 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 173 waarnemingen: 147 reviews en 26 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,5
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,2 (26 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 16:30
Zaterdag
Zondag
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2017 winnaar in de regio Flevoland

97% beveelt Bestevaer Assurantien aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

147 reviews voor Bestevaer Assurantien

Gesorteerd op
7 juni 2019
aankoop van een ander huis in juni 2019

"Zeer duidelijk, vakkundig en snel advies "

10
Wij hebben deze adviseur al vele jaren als adviseur voor de verzekeringen en belastingaangifte. Nu heeft hij ons geholpen met het aankopen van ons nieuwe huis en voornamelijk de financiën. hij werkt efficient en snel. Duidelijke taal, communicatie en vooral snelle opvolging bij vragen of opmerkingen. Is altijd bereid om te helpen waar mogelijk. Wij kunnen hem echt aanbevelen voor alles.
20 mei 2019
afsluiten van een hypotheek in mei 2019

"Transparant/vertrouwt/vakkundig/oplossingsgericht"

10
Bestevaer Assurantiën is een fijne assurantie bureau om mee in zee te gaan. De adviseur is zeer vakkundig in zijn werk, luistert naar de wensen en behoeften van zijn cliënten, denkt vakkundig mee en kijkt goed naar de (financiële) situatie. Mede hierdoor is er een weloverwogen realistisch voorstel/oplossing tot stand gekomen. Wij willen Bestevaer Assurantiën van harte bedanken voor de inzet, tijd en geduld tijdens deze samenwerking.
13 mei 2019
verhogen van de hypotheek in april 2019

"Staan altijd voor je klaar"

10
De adviseurt en zijn team zijn er voor je. Ze nemen al het werk uit je handen en proberen ervoor te zorgen dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Daar waar het kan regelen zij alles voor je. Zeer klantvriendelijk. Een genot om dit bedrijf als adviseur te hebben!!
8 mei 2019
aankoop van een ander huis in april 2019

"Zeer prettige ervaring!"

10
Wij kwamen in eerste instantie bij Bestevaer (via Independer overigens) voor de verhoging van onze hypotheek i.v.m. beoogde verbouwing. Maar omdat we ook speelden met de gedachte om te verhuizen heeft hij ons hier ook goed over voorgelicht. Niet lang daarna was de kogel door de kerk, was ons huis verkocht en krijgen we eind juni de sleutel van onze nieuwe woning. Ook aanverwante zaken zoals de overlijdens risico heeft hij ons mee goed mee geholpen waardoor we flink op deze kosten kunnen besparen en een betere dekking hebben. Bedankt!
7 mei 2019
aankoop van een eerste huis in april 2019

"Persoonlijk advies"

9
De hypotheek aanvraag is prettig, goed en snel verlopen! We hebben regelmatig contact per mail of telefoon gehad. Het was voor mij duidelijk welke formulieren/documenten ik moest aanleveren bovendien ontving steeds een terugkoppeling op de ingeleverde stukken. Ook met eventuele vragen kon ik terrecht.
3 mei 2019
verhogen van de hypotheek in april 2019

"Deskundig en helder advies"

8
Voor een deskundig en helder advies adviseer ik Bestevaer. Ook het persoonlijk en schriftelijk contact is vriendelijk en oprecht. Ik beveel dit kantoor aan iedereen aan
29 april 2019
verhogen van de hypotheek in april 2019

"Proactief en klantvriendelijk"

10
De adviseur heeft mij zeer goed geholpen bij het omzetten van mijn starterslening naar een normale lening en aanvragen van een bouwdepot. Hij hield goed op de hoogte, was goed bereikbaar voor vragen en overleg en gaf eerlijk advies.
10 januari 2019
aankoop van een ander huis in november 2018

"Goed advies, persoonlijke benadering."

10
De adviseur heeft ons goed geholpen. Wij moesten in heel korte tijd onze hypotheek geregeld hebben. Hij maakte direct tijd voor ons en we konden hem altijd bereiken voor vragen. Neemt de tijd ook achteraf om alles duidelijk uit te leggen en je van advies te voorzien betreft verzekeringen. Hij is erg flexibel. Zo stond hij bijvoorbeeld ook open om in de avonduren het eerste gesprek te laten plaatsvinden. Ook heeft hij handige connecties voor bijvoorbeeld de notaris en taxateurs. Kortom wij zijn zeer tevreden!
18 december 2018
verhogen van de hypotheek in oktober 2018

"Zet zich écht in voor zijn klanten!"

10
De adviseur zet zich écht in voor zijn klanten. Hij is oprecht en eerlijk en doet er alles aan om het juiste einddoel te halen, samen met zijn klant. Ook zijn snelheid is top. Hij denkt ook mee, waardoor de kans van slagen groter is.
5 december 2018
aankoop van een ander huis in juli 2018

"Fijne gesprekken met een goed resultaat"

10
Naast ons huis hebben we ook onze verzekeringen bij de adviseur ondergebracht. Hij heeft een persoonlijke benadering, reageert snel en heeft de zaken helder voor ons op papier gezet. Onze situatie is niet een standaardsituatie (tweede woning naast hoofdwoning, eigen bedrijf) maar hij kon alles goed uitzoeken wat betreft financieringsmogelijkheden.
12345678915volgende

Details

KvK-nummer
39087309
AFM-nummer
12017336
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 16:30
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Bart van Disseldorp
Bart van Disseldorp

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.550,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: