Details hypotheekadviseur

Transistorstraat 51d
1322CK Almere
Telefoonnummer Dameyon BV
036-5470537
Dameyon BV kantoorfoto
Klantcijfer: 8,9

Samenvatting

Prijs
€ 2.950 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,9. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 332 waarnemingen: 217 reviews en 115 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,9
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,7 (115 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2011, 2012 en 2013 winnaar in de regio Flevoland

98% beveelt Dameyon BV aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

217 reviews voor Dameyon BV

Gesorteerd op
3 januari 2020
aankoop van een eerste huis in mei 2019

"Tevreden met hypotheek advies"

9
Ik ben zeer goed geholpen en binnen korte termijn was alles geregeld. Ik heb snel mijn eerste huis kunnen kopen en alles verliep naar wens. Ik raad jullie echt aan om Dameyon als hypotheekadviseur te kiezen. Mijn hypotheekadviseur , hij is ook zeer goed te bereiken en antwoordt altijd snel terug. Kortom, ik ben zeer tevreden.
24 december 2019
aankoop van een ander huis in december 2019

"Hypotheek eerste& tweede geslaagd bij Dameyon bv"

10
Graag willen wij hierbij aangeven dat wij zeer goed geholpen zijn door Dameyon B.V. Wij zijn met ons eerste hypotheek in januari 2017 al geslaagd bij Dameyon B.V. nu ons gezin wat meer is uitgebreid en wij een kleine erbij hebben,hebben wij ons inschreven voor een nieuwbouwproject,na ingeloot te zijn,heeft Dameyon B.V. alles van ons overgenomen 2 weken verder waren wij geslaagd en de 3de week zaten wij al bij de notaris !Wij kunnen nog steeds niet geloven hoe snel dit allemaal is gegaan,voor ons nooit meer een andere hypotheekverstrekker Dameyon B.V. is gewoon de beste Hypotheker,ook waardeer ik het zeker dat, de beide adviseurs, voor alle vragen 7 dagen per week klaar stonden om onze antwoorden & vragen te beantwoorden.De communicatie was zeer goed!Wij zijn hier uiterste tevreden om,ook zijn alle verzekeringen rondom de nieuwe woning goed geregeld zelfs ook onze autoverzekeringen. Hierbij nogmaals een grote dank aan Dameyon B.V. Een aanrader!!Hartelijk Dank,Raj & Sandhya.
24 december 2019
verlengen van de hypotheek in november 2019

"Uitstekende adviseur"

10
Via mijn broertje en schoonzusje kwamen wij bij Dameyon terecht. Dit voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Beide adviseurs hebben ons zeer deskundig en goed geholpen. Advies was goed en duidelijk. Service zoals het hoort. Zowel mijn vrouw als ik zijn zeer tevreden. Wij raden iedereen aan om zijn of haar Financiele zaken via Dameyon te regelen. Dan komt het goed. Dameyon👍🏽
3 december 2019
aankoop van een ander huis in augustus 2019

"Uitermate deskundig en klantvriendelijk"

10
Ik ken de adviseur al meer dan 20 jaar als een zeer deskundig en uitermate klantvriendelijke adviseur. Iedereen zegt dat de klant centraal staat maar bij Dameyon is dit echt het geval! Dit ervaar je meteen op het moment dat je met Dameyon kennis maakt. De adviseur zorgt er altijd voor dat hij een team om zich heen heeft van deskundige en integere adviseurs, in ons geval was de adviseur zijn deskundige en integere adviseur. Er waren nogal wat hobbels op de weg voordat de hypotheek geaccepteerd was door de bank en kon passeren bij de notaris, maar het team van Dameyon heeft dit perfect opgelost zonder dat wij voor hogere kosten zijn komen te staan. Zelf wonen wij in de buurt van Arnhem, voor ons geen bezwaar om naar Almere te gaan voor goed hypotheekadvies. Dit was voor ons een kwestie van vertrouwen. Wij adviseren dan ook iedereen die hypotheekadvies nodig heeft om met Dameyon contact op te nemen.
2 december 2019
oversluiten van de hypotheek in november 2019

"oversluiten hypotheek"

10
Zijn sinds 2003 klant bij Dameyon. Zij waren betrokken bij de aanschaf van ons eerste huis. vanaf dag 1 al een super goed gevoel. We zijn de afgelopen jaren altijd prettig en goed geholpen. Dit jaar moest de hypotheek over gesloten worden en zijn we uiteraard weer om tafel gaan zitten. echt een prettig bedrijf.
25 november 2019
oversluiten van de hypotheek in oktober 2019

"Transparant en accuraat "

10
Zeer goede ervaring met de adviseur sinds 2006. Mijn 1e koopwoning is via Dameyon gerealiseerd. Ze zijn deskundig, eerlijk, transparant, accuraat en kijken goed naar je persoonlijke situatie en daaruit maken ze het beste aanpak plan voor je. Vorige maand advies gevraagd en vandaag is alles gerealiseerd. We zijn super tevreden met alles.
23 oktober 2019
oversluiten van de hypotheek in oktober 2019

"Oversluiting Hypotheek"

10
Toen mijn rente vaste periode was afgelopen wilde ik een aanpassing van de looptijd doen op mijn hypotheek. Helaas was dit niet mogelijk doordat de NHG mij tegenzit. Maar door het professionele werk van Dameyon hebben zij met niet al te veel moeite het uiteindelijk toch voor elkaar gekregen wat ik voor ogen had. Mijn maandlasten zijn nu zoveel omlaag gegaan waardoor ik eindelijk wat dromen kan laten verwezenlijken. Met dank aan Dameyon en in het bijzonder de adviseur. Waar ze bij een andere bank al gauw opgegeven of niet eens hieraan willen beginnen. Maken zij het onmogelijke mogelijk. De klant staat hier echt op nummer 1.
22 oktober 2019
oversluiten van de hypotheek in oktober 2018

"Het onmogelijke waar gemaakt"

10
Door schulden een hoog krediet naast mijn hypotheek, waardoor de situatie niet langer meer houdbaar was. Hoewel alle banken hebben afgewezen, heeft de adviseur mijn zijn team het onmogelijke waar gemaakt! Door een nieuwe hypotheek uit de schulden, en eindelijk weer een normaal leven. Goed en eerlijk advies, geen valse beloftes of "mooie praatjes". Zij zijn echt goud waard!
7 september 2019
aankoop van een eerste huis in juli 2019

"Deskundig en to the point"

10
Uitstekend geholpen door Dameyon BV bij het kopen van mijn eerste huis!
26 augustus 2019
aankoop van een eerste huis in augustus 2019

"Very good advisor "

10
Efficient work and nice ppl very helpful . Definitely will choose again
12345678922volgende

Details

KvK-nummer
39081153
AFM-nummer
120059
Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. F.J. Casteels
Dhr. F.J. Casteels
Hypotheekadviseur Dhr. N. Kumar
Dhr. N. Kumar
Hypotheekadviseur Dhr. M.K. Mungra
Dhr. M.K. Mungra

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
20 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
20 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.500,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.950,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Tarief bij verhoging/tweede hypotheek alleen van toepassing indien de bestaande hypotheek via Dameyon is afgesloten.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: