Details hypotheekadviseur

Transistorstraat 51d
1322CK Almere
Telefoonnummer Dameyon BV
036-5470537
Dameyon BV kantoorfoto
Klantcijfer: 8,8

Samenvatting

Prijs
€ 2.950 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,8. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 327 waarnemingen: 214 reviews en 113 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,8
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,5 (113 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2011, 2012 en 2013 winnaar in de regio Flevoland

98% beveelt Dameyon BV aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

214 reviews voor Dameyon BV

Gesorteerd op
3 december 2019nieuw!
aankoop van een ander huis in augustus 2019

"Uitermate deskundig en klantvriendelijk"

10
Ik ken de adviseur al meer dan 20 jaar als een zeer deskundig en uitermate klantvriendelijke adviseur. Iedereen zegt dat de klant centraal staat maar bij Dameyon is dit echt het geval! Dit ervaar je meteen op het moment dat je met Dameyon kennis maakt. De adviseur zorgt er altijd voor dat hij een team om zich heen heeft van deskundige en integere adviseurs, in ons geval was de adviseur zijn deskundige en integere adviseur. Er waren nogal wat hobbels op de weg voordat de hypotheek geaccepteerd was door de bank en kon passeren bij de notaris, maar het team van Dameyon heeft dit perfect opgelost zonder dat wij voor hogere kosten zijn komen te staan. Zelf wonen wij in de buurt van Arnhem, voor ons geen bezwaar om naar Almere te gaan voor goed hypotheekadvies. Dit was voor ons een kwestie van vertrouwen. Wij adviseren dan ook iedereen die hypotheekadvies nodig heeft om met Dameyon contact op te nemen.
2 december 2019nieuw!
oversluiten van de hypotheek in november 2019

"oversluiten hypotheek"

10
Zijn sinds 2003 klant bij Dameyon. Zij waren betrokken bij de aanschaf van ons eerste huis. vanaf dag 1 al een super goed gevoel. We zijn de afgelopen jaren altijd prettig en goed geholpen. Dit jaar moest de hypotheek over gesloten worden en zijn we uiteraard weer om tafel gaan zitten. echt een prettig bedrijf.
25 november 2019
oversluiten van de hypotheek in oktober 2019

"Transparant en accuraat "

10
Zeer goede ervaring met de adviseur sinds 2006. Mijn 1e koopwoning is via Dameyon gerealiseerd. Ze zijn deskundig, eerlijk, transparant, accuraat en kijken goed naar je persoonlijke situatie en daaruit maken ze het beste aanpak plan voor je. Vorige maand advies gevraagd en vandaag is alles gerealiseerd. We zijn super tevreden met alles.
23 oktober 2019
oversluiten van de hypotheek in oktober 2019

"Oversluiting Hypotheek"

10
Toen mijn rente vaste periode was afgelopen wilde ik een aanpassing van de looptijd doen op mijn hypotheek. Helaas was dit niet mogelijk doordat de NHG mij tegenzit. Maar door het professionele werk van Dameyon hebben zij met niet al te veel moeite het uiteindelijk toch voor elkaar gekregen wat ik voor ogen had. Mijn maandlasten zijn nu zoveel omlaag gegaan waardoor ik eindelijk wat dromen kan laten verwezenlijken. Met dank aan Dameyon en in het bijzonder de adviseur. Waar ze bij een andere bank al gauw opgegeven of niet eens hieraan willen beginnen. Maken zij het onmogelijke mogelijk. De klant staat hier echt op nummer 1.
22 oktober 2019
oversluiten van de hypotheek in oktober 2018

"Het onmogelijke waar gemaakt"

10
Door schulden een hoog krediet naast mijn hypotheek, waardoor de situatie niet langer meer houdbaar was. Hoewel alle banken hebben afgewezen, heeft de adviseur mijn zijn team het onmogelijke waar gemaakt! Door een nieuwe hypotheek uit de schulden, en eindelijk weer een normaal leven. Goed en eerlijk advies, geen valse beloftes of "mooie praatjes". Zij zijn echt goud waard!
7 september 2019
aankoop van een eerste huis in juli 2019

"Deskundig en to the point"

10
Uitstekend geholpen door Dameyon BV bij het kopen van mijn eerste huis!
26 augustus 2019
aankoop van een eerste huis in augustus 2019

"Very good advisor "

10
Efficient work and nice ppl very helpful . Definitely will choose again
6 september 2018
aankoop van een eerste huis in juni 2018

"Fantastisch en eerlijk advies!"

10
Bij DameYon heb ik top advies en ondersteuning gekregen voor mijn eerste koopwoning. Erg blij met het advies en de juiste keuze gemaakt. Jullie zijn top mannen!!!
4 september 2018
aankoop van een eerste huis in mei 2018

"helder, snel en servicegericht!"

10
Vandaag bij de notaris getekend voor mijn eerste huis. Ik werd uitgeloot voor een nieuwbouw woning. Door goede ervaringen van andere mensen waaronder een goede vriend ben langs DameYon geweest om te kijken wat haalbaar is. Voor mij is het advies van de adviseur; eerlijk, duidelijk, helder en deskundig. Als ik iets niet begreep dan belde of mailde ik en werd het mij uitgelegd. Bij DameYon heb je strakke lijnen, wat kan, dat kan ook en er wordt niet omheen gepraat. Wat ik het mooiste aan het kantoor van DameYon vind is dat het geen lopende bandwerk is om zo snel mogelijk een dossier af te handelen. Het is een klein betrokken team dat naar jou als mens kijkt om jou doel te behalen. Bij een nieuwe hypotheek of iets anders omtrent mijn huidige hypotheek zal ik 100% teruggaan naar DameYon Hypotheken voor deskundig advies. Vanaf A (intakegesprek) tot en met Z (notaris) is het proces heel vlot gegaan. Ik beveel daarom ook iedereen dit kantoor aan. Nogmaals bedankt en complimenten!
28 mei 2018
aankoop van een eerste huis in januari 2018

"Alles snel, simpel en uitstekend geregeld!"

10
Bij Dameyon kan je alles uit handen geven zonder je zorgen te hoeven maken. Alles werd van A tot Z geregeld en aangezien ik niet veel tijd had i.v.m. werk en een pasgeboren kind was dit erg prettig. Achteraf gezien zijn de voorwaarden waaronder wij ons huis hebben gekocht uitstekend. Wij hebben bij aankoop van ons huis alle diensten afgenomen die Dameyon biedt. Dit bleek een goede investering te zijn omdat wij de beste prijs voor ons huis betaald hebben (wij zouden persoonlijk hebben overboden). Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.
12345678922volgende

Details

KvK-nummer
39081153
AFM-nummer
120059
Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. F.J. Casteels
Dhr. F.J. Casteels
Hypotheekadviseur Dhr. N. Kumar
Dhr. N. Kumar
Hypotheekadviseur Dhr. M.K. Mungra
Dhr. M.K. Mungra

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
20 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
20 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.500,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.950,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Tarief bij verhoging/tweede hypotheek alleen van toepassing indien de bestaande hypotheek via Dameyon is afgesloten.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: